Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tohle je snad poprvé, co jsem tipla seriál hned v první den a jsem si správnou odpovědí 100% jistá. :) Nejvtipnější je, že jsem neviděla ani jeden díl..
Matuush napsal(a):
Tohle je snad poprvé, co jsem tipla seriál hned v první den a jsem si správnou odpovědí 100% jistá. :) Nejvtipnější je, že jsem neviděla ani jeden díl..
sem na tom úplně stejně :D ale mám ten seroš na seznamu
Jsem zvědavej co to nakonec bude, podle tohodle vůbec netušim :-D :-D
No nevím, ale já si asi sedím na vedení. Zírám na to už asi 5minut a furt nic :D
dalo mi to zabrat, ale nakonec jsem odpověď zjistila :D
Já jsem to nejspíš poprvé uhodl :-) ( teda doufám, protože to není poprvé, co jsem přesvědčený, že to mám správně, a ono ne :)
Locke napsal(a):
Já jsem to nejspíš poprvé uhodl :-) ( teda doufám, protože to není poprvé, co jsem přesvědčený, že to mám správně, a ono ne :)
a já právě zjistila, že jsem se unáhlila a mám to nejspíš špatně :( ... to moje pondělní rozpoložení udělalo své :D
Nechápem celkom, ako sa dá pomýliť... Veď ak mám nejaký tip, nič nie je jednoduchšie ako si ten plagát vygooglovať...
Mummy napsal(a):
Necháme celkom, ako sa dá pomýliť... Veď ak mám nejaký tip, nič nie je jednoduchšie ako si ten plagát vygooglovať...
jak jsem psala, v tom "rozpoložení" a shonu, v jakém jsem tip odesílala (po první nápovědě... samozřejmě jsem googlovala) jsem byla přesvědčena, že můj tip je naprosto správný... takže je snadné odeslat špatný tip, pokud člověk od rána slaví a k tomu hodně spěchá O)