Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
no tak tohle vazne nastve, Sons of Anarchy byl prvni a taky jediny serial ktery me napadl ale protoze jsem nenasla poster, neodvazila jsem se :(
Nikola9 napsal(a):
no tak tohle vazne nastve, Sons of Anarchy byl prvni a taky jediny serial ktery me napadl ale protoze jsem nenasla poster, neodvazila jsem se :(
no poster jsem taky nenašel, ale hned na první nápovědě bylo čitelný to CALIFORNIA a ten znak byla taky slušná nápověda. navíc bylo zřejmý, že jde o tetování, takže moc na výběr ani nebylo a byla to skoro sázka na jistotu (už po porovnání toho znaku a šly najít varianty s tím textem CALIFORNIA.
dneska se to teda vleče :)
Biskin napsal(a):
O to to bude těžší...
Biskin napsal(a):
no jo, každěj určitě vyčkává a refreshuje. už mám připravený na vyplnění ty šmouly, dneska to tam musí padnout...
BuBBleS napsal(a):
no jo, každěj určitě vyčkává a refreshuje. už mám připravený na vyplnění ty šmouly, dneska to tam musí padnout...
já čekám na Jacka Bauera :) Jestli první políčko bude jen černá plocha, tak je to jasný :D
Jsem ztracen :)
To je snad poprvé, kdy jsem se podívala a vím:-)
adil15 napsal(a):
To je snad poprvé, kdy jsem se podívala a vím:-)
Taky vim, ale určitě to ono neni :D
Metal Lord napsal(a):
Jsem ztracen :)
Teď nevím, jestli to nemá být nápověda :-)