Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 11. 2013 / 19:12:11 (před 11 roky)
off

Ja som posledné kolá nejako mimo, vždy tipnem až pri posledných nápovedách.. Ale som rada, že sa mi to tentokrát podarilo predtým, ako sa tam zjaví celý názov :D

This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 11. 2013 / 08:49:35 (před 11 roky)
off

Tak o tomhle seriálu jsem v životě ani neslyšela :(

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 11. 2013 / 09:45:49 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

Doplnit obzory. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 11. 2013 / 09:46:38
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 11. 2013 / 10:21:53 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

Já taky ne :D

Fruiko napsal(a):

Doplnit obzory. :D

To rozhodně udělám ;)

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 11. 2013 / 11:50:43 (před 11 roky)
off

Trošku to byla tento týden od Fruika podpásovka. Seriál, který na csfd hodnotilo nějakých 160 lidí a na imdb necelých 1500 bych teda v postergame nečekal (a myslím, že nejsem sám).

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 11. 2013 / 12:07:06 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Trošku to byla tento týden od Fruika podpásovka. Seriál, který na csfd hodnotilo nějakých 160 lidí a na imdb necelých 1500 bych teda v postergame nečekal (a myslím, že nejsem sám).

Vždyť snad od druhé nápovědy šlo docela snadno dohledat název ;) To kdyby tohle políčko odkryl mezi posledními, to už by to podpásovka byla. Navíc, já jsem opravdu ráda, když díky PG dostanu námět na pro mě úplně neznámý seriál, na který bych zřejmě jinak vůbec nenarazila.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 11. 2013 / 12:36:01 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Seriál běžel v čr, na internetu jsou nějaký čas po odvysílání díly zadarmo přístupné s českým dabingem, u nás jsou k němu titulky...

Nedá se říct, že by to bylo ultraminoritní.

To počkejte až najdu plakát k Ezelovi! :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 11. 2013 / 12:48:48 (před 11 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Vždyť snad od druhé nápovědy šlo docela snadno dohledat název ;) To kdyby tohle políčko odkryl mezi posledními, to už by to podpásovka byla. Navíc, já jsem opravdu ráda, když díky PG dostanu námět na pro mě úplně neznámý seriál, na který bych zřejmě jinak vůbec nenarazila.

V zásadě souhlasím, ale podpásovka to trošku byla. Každopádně Fruiko je tu šéf (a vrchní výběrčí plakátů :)) a proti pravidlům to nebylo, takže se nedá k regulérnosti nic namítat.

Fruiko napsal(a):

Seriál běžel v čr, na internetu jsou nějaký čas po odvysílání díly zadarmo přístupné s českým dabingem, u nás jsou k němu titulky...

Nedá se říct, že by to bylo ultraminoritní.

To počkejte až najdu plakát k Ezelovi! :-)

Z mého pohledu to ultraminoritní je, ale možná to je tím, že jinou než anglicky mluvící produkci takřka vůbec nesleduju.

Jinak Ezel by byl ještě svatý :) (mimochodem hodnocení na imdb má více než 8 tisíc)

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 11. 2013 / 18:12:28 (před 11 roky)
off

Vůbec neznám seriál, ale nestěžuju si, nemůže každý divák znát každý seriál :-)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
4. 11. 2013 / 09:25:50 (před 11 roky)
off

To snad není pravda, opět poster, který jsem uhádla, aniž bych si ho musela ověřovat a opět se přihlásím pozdě... ale jakmile to je poster, který neznám a nic mi neříká, tak se vždycky přihlásím daleko dřív... Mám fakt smůlu :o(

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing