Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Po dlouhé době vím po první nápovědě!! :)
Oluska napsal(a):
To snad není pravda, opět poster, který jsem uhádla, aniž bych si ho musela ověřovat a opět se přihlásím pozdě... ale jakmile to je poster, který neznám a nic mi neříká, tak se vždycky přihlásím daleko dřív... Mám fakt smůlu :o(
Otázka je, jestli by jsi to vůbec dneska stihla. Do práce jsem vstával chvíli po 4h ráno a to už tam byla první část.
Metal Lord napsal(a):
Otázka je, jestli by jsi to vůbec dneska stihla. Do práce jsem vstával chvíli po 4h ráno a to už tam byla první část.
Aha, tak to bych nestihla ani tak... :D
Taková blbá hodina :D
under.demonic.possession napsal(a):
Já minimálně název seriálu znám z jednoho prostýho důvodu - jeden čas mi tady pořád vyskakovala diskuze s dotazem na titulky na něj. :D
Tím jsi teda dost napověděla, dík. :D
Po dlhej dobe odtipované po prvej nápovede :D Konečne.
Už na první kouknutí jsem věděla, že je to nějaký poster, jaký znám, protože mi to bylo šíleně povědomý, ale nebyla jsem schopná přijít na to, co to je :D Po celém dni čučení mi to konečně docvaklo :D
adusqacek napsal(a):
Už na první kouknutí jsem věděla, že je to nějaký poster, jaký znám, protože mi to bylo šíleně povědomý, ale nebyla jsem schopná přijít na to, co to je :D Po celém dni čučení mi to konečně docvaklo :D
Tak to máš štěstí. Já si byla taky jistá, že jsem ten plakát už viděla, ale bohužel mě to docvaknutí trvalo 3 dny :(
under.demonic.possession napsal(a):
Já minimálně název seriálu znám z jednoho prostýho důvodu - jeden čas mi tady pořád vyskakovala diskuze s dotazem na titulky na něj. :D
Trochu nápověda to byla :-D díky :) :D
Teruska napsal(a):
Trochu nápověda to byla :-D díky :) :D
By me zajímalo jaka, kdyz tohle bylo psány pred zveřejněným aktuálního zadaní k posteru minulého kola a to hodinu pred koncem, kdyz uz si snad kazdej název přečetl.
Nevim proc, ale ten dolni ctverecek mi pomohl vic nez ta osoba nahore. :)