Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ten špatný tip mě velmi zajímá. jestli je to to, co mě napadlo jako první, ale k čemu jsem vůbec podobnej poster nenašel.
Dexter to tentokrat výjimečně nebude.
Ježiš, já nějak vůbec nevím :/ Doufám, že to zas bude něco, čemu jsem v hodnocení dala 90 a tady píšu, jak to neznám... viz já a poster Sex ve městě :D
IrmaVep napsal(a):
Ježiš, já nějak vůbec nevím :/ Doufám, že to zas bude něco, čemu jsem v hodnocení dala 90 a tady píšu, jak to neznám... viz já a poster Sex ve městě :D
Neboj nejsi sama, taky se vůbec nechytám, co by to mohlo být.. :-D
Ja som dnes prvýkrát pochopila to už veľakrát napísané "náhodou som ho našla, keď som si prezerala postery k inému seriálu" :D
Bych ten nejčastější špatnej tip tipoval na House.
A btw, ještě 2 lidi by se mohli podívat na PG a bude jackpot 1000!
EDIT: Tisíc!!!
Dneska zadáno, ale jestli to není to, co si myslím, že to je, tak to bude asi nejčastější chybná odpověď :)
Dnes opäť ľahké, škoda len, že v poslednom čase sa mi zdá, že nový poster býva takmer vždy ráno do 08:00 :/
Ked som sa pozrel na nove kolo postergame, tak som si povedal ze cez vieknd to hadam uhadnem, ale nahodou (hladal som uplne iny serial) mi google pomohol. :D
A este k minulemu kolu: BAZINGA!!!
xbulkoj napsal(a):
A este k minulemu kolu: BAZINGA!!!
Po první nápovědě jsem se tak těšila, že v úterý tam bude ten Sheldon :D a ono nic :( :D