Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
Dnes opäť ľahké, škoda len, že v poslednom čase sa mi zdá, že nový poster býva takmer vždy ráno do 08:00 :/
Se ti jen zdá. Vždycky projedu celý cyklus (0-20 v náhodném pořadí) než začnu od znova. Takže každá hodina si užije svoji chvilku slávy...
dneska je to buď extrémně jednoduchý, nebo extrémní chyták od Fruika. Zatim jsem se neodvážil tip odeslat, asi počkám na zítra
já našla brzy a tip odeslala, ale taky uvažuju nad tím, jestli to není nějaký chyták :D snad jsem se neunáhlila a nebudu si zítra rvát vlasy
Fruiko napsal(a):
Se ti jen zdá. Vždycky projedu celý cyklus (0-20 v náhodném pořadí) než začnu od znova. Takže každá hodina si užije svoji chvilku slávy...
tak to je síce super, že to tak robíš, ale môže nastať(teoreticky) aj situácia, že 5-6 krát po sebe bude začínať PG v čase 00:00-08:00 a keďže 5-6 krát = 1,5 mesiaca, tak to nie je až také neoprávnené :D keďže momentálne mi ten život tak pomaly beží, že vnímam snáď každú stotinu :)
Aktuální kolo: 02:00
Raising Hope: 12:00
Good Wife: 03:00
El Barco: 07:00
Numbers: 20:00
Soa: 14:00
Plastická: 08:00
Shield: 18:00
Bones: 00:00
Columbo: 16:00
Snažím se to střídat, aby nešlo dvakrát po sobě stejný období, který dělím na odpoledne / dopoledne / noc.
Fruiko napsal(a):
Aktuální kolo: 02:00
Raising Hope: 12:00
Good Wife: 03:00
El Barco: 07:00
Numbers: 20:00
Soa: 14:00
Plastická: 08:00
Shield: 18:00
Bones: 00:00
Columbo: 16:00
Ha, ono to začíná vždycky v celou? To jsem ani za ten rok nevypozoroval
Marty8901 napsal(a):
No tak snad tento týden konečně zase po první nápovědě :)
Chtěl bych mít tvou hlavu, alespoň jednou jedinkrát. :-)
Tak plakát jsem už našla díky druhé nápovědě, ale teda nechápu, že všichni říkají, že to bylo hned jasný od první nápovědy :D
Janna7 napsal(a):
Tak plakát jsem už našla díky druhé nápovědě, ale teda nechápu, že všichni říkají, že to bylo hned jasný od první nápovědy :D
keď skončí aktuálne kolo, potom to sem na plnú "hubu" napíšem ;) :D