Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Janna7 napsal(a):
Tak plakát jsem už našla díky druhé nápovědě, ale teda nechápu, že všichni říkají, že to bylo hned jasný od první nápovědy :D
Pro mě to byl po delší době poster, který jsem nemusela moc dlouho hledat. Nápověda to byla dobrá, dalo se od ní odpíchnout, a to jsem seriál nikdy nesledovala.
No, tak mně to bylo taky hned jasný - a teď po druhé nápovědě vím, že mi to bylo jasný úplně špatně :-(
Druhý týden v řadě, kdy mě nic nenapadá
Fruiko napsal(a):
Aktuální kolo: 02:00
Raising Hope: 12:00
Good Wife: 03:00
El Barco: 07:00
Numbers: 20:00
Soa: 14:00
Plastická: 08:00
Shield: 18:00
Bones: 00:00
Columbo: 16:00
Snažím se to střídat, aby nešlo dvakrát po sobě stejný období, který dělím na odpoledne / dopoledne / noc.
Kdy bylo Raising hope? nikde ho tam nevidím :)
Já když jsem plakát našla, tak jsem se ťukla do čela. I když na seriál nekoukáte, pokud brousíte po tomto a jiných webech, které se týkají seriálů, tak plakát budete určitě znát :) Je opravdu profláklej.. Ale název už asi moc ne, aspoň pro mě ne :D
pufina napsal(a):
Já když jsem plakát našla, tak jsem se ťukla do čela. I když na seriál nekoukáte, pokud brousíte po tomto a jiných webech, které se týkají seriálů, tak plakát budete určitě znát :) Je opravdu profláklej.. Ale název už asi moc ne, aspoň pro mě ne :D
Přesně tak, co je to za plakát mi došlo hned po druhé nápovědě, i když seriál nesleduji, ale najít jak se jmenuje abych to mohla zadat mi zabralo asi hodinu.
Tak poprve se mi stalo, ze jsem si byla jista,ze je to jiny serial, zadala nazev a vyskocil na mne spravny plakat jen s jinym serialem :D
Aspon teda doufam, ze jsem to trefila...