Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Janna7 napsal(a):
Tož by mě teda zajímalo, jaktože to všem bylo jasný už podle toho mraku od první nápovědy :D
Protože u Eureky na posterech, které mají podobný mrak je létající patník.
Já věděla od toho mraku, že to není Eureka, protože pár dní před tím sem si hledala nový seriál na zhlédnutí a viděla sem plakát k Suburgatory a ještě sem si řekla " Že by to bylo dobré jako chyták do postergame", ale celou dobu sem si nemohla vzpomenout na to, co je to za plakát a to sem asi 3x prošla celou historii prohlížeče a nic, stejně sem si na to nevzpomněla :-D ale strašně mě to trápilo xD
Janna7 napsal(a):
Tož by mě teda zajímalo, jaktože to všem bylo jasný už podle toho mraku od první nápovědy :D
to veru neviem, ja som iba písal, že sa dal veľmi ľahko nájsť, aj keď seriál nepoznáte :D ani ja som to nevedel spočiatku, aj keď seriál poznám :D :D len ja mám taký postup, kt. vždy využívam pri hľadaní plagátov a keď jednoducho neviem prísť na nič normálne, tak natvrdo napíšem do google obrázkov "tv show poster" a postupne hľadám, či nenájdem niečo aspoň podobné...a zrovna Suburgatory je medzi prvými 15-timi :D preto viacerí písali, že sa to dalo ľahko nájsť, resp. "náhodou" nájsť :D
jo, přesně tak. Tenhle plakát šlo najít bez jedinýho konkrétního zadání :)
Čekal jsem, že nejčastější špatná odpověď budou The Simpsons, od dob nový znělky má ta obloha skoro přesně tuhle barvu
Biskin napsal(a):
Čekal jsem, že nejčastější špatná odpověď budou The Simpsons, od dob nový znělky má ta obloha skoro přesně tuhle barvu
Já taky, Eureka mě ani nenapadla. A ten plakát byl druhý, co mě napadl, i když ten seriál neznám. Hrozně často jsem na něj narážela při hledání jiných, takže to vlastně bylo strašně jednoduchý.
ne, není možný být první. teda jestli jsem to tipl správně :)
BuBBleS napsal(a):
ne, není možný být první. teda jestli jsem to tipl správně :)
Tys to alespoň tipnul správně. Já od dob, co tam byl "Columbo" netuším ani s poslední nápovědou. :-(
aj mne to pripomínalo Eureku, ale zdalo sa mi, že tá už raz bola a vtedy som to nevedela xD
Biskin napsal(a):
jo, přesně tak. Tenhle plakát šlo najít bez jedinýho konkrétního zadání :)
Taky jsem čekala :D Heureka mě nenapadla hlavně z důvodu, že už byla a není to zas tak dávno.. zdá se mi :D nečekám jí ted nějak znovu :D
Lemonie napsal(a):
Jsem 2. o 14 vteřin? To jako vážně? Grrr! :D
a na to jsi přišla jak? mně Biskin psal, že je druhej o 12 vteřin. tak oba druhý být nemůžete :)