Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
28. 11. 2013 / 20:31:07 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

Skvělá nápověda :)

Hiiiiii, mám si začať dávať pozor na to, čo si myslím, lebo mi niekto vie čítať myšlienky?

www.supernatural.cinemaview.sk
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 11. 2013 / 20:05:03 (před 11 roky)
off

Tak nevím stopro, jestli jsem to tipla správně.. ale pokud ano, tak mě pobavilo to, přes jaké seriály (které mě napadly) jsem se dostala zrovna k tomuhle :-D Výborná hra! :))

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 11. 2013 / 20:08:28 (před 11 roky)
off

Prv sa mi v postergame darilo viacej :( Tento týždeň si ešte ani neviem predstaviť, čo na tom obázku je. Asi nemám dostatočnú predstavivosť :D

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
29. 11. 2013 / 22:40:15 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Prv sa mi v postergame darilo viacej :( Tento týždeň si ešte ani neviem predstaviť, čo na tom obázku je. Asi nemám dostatočnú predstavivosť :D

Nejsi sama, vůbec to nedokážu identifikovat :D:D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 11. 2013 / 07:11:58 (před 11 roky)
on

Částečně vinou noční migrace se s námi rozločila část DB, která se stará o počítání kreditů v jackpotu postergame. Takže ode dneška se začíná s jackpotem zase na nule.

Dobrou zprávou pro ty, kteří už odpověděli je, že se dosavadních 858 kreditů přerozdělilo již při dnešku. V neděli asi bude mít přepočet zpoždění, protože budu koumat, jak toto napravit.

Teoreticky by se nemělo nic jiného rozbít.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 11. 2013 / 10:07:32 (před 11 roky)
off
Ivy napsal(a):

Nejsi sama, vůbec to nedokážu identifikovat :D:D

jo jsme tři :-D já v tom pořád vidím dva obrázky, který mi do sebe nijak nechtějí zapadnout :-D a hlavně mi to přijde jak nějaký abstraktní umění :D tam vidím akorát nějaký flek :D

S láskou Tvá Teruška :)
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 11. 2013 / 11:54:13 (před 11 roky)
on

Tak tento týden vážně obdivuju všechny, kdo to dali po první nápovědě. Já jsem to zvládl až dneska a nebylo to nic snadného.

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 11. 2013 / 12:00:21 (před 11 roky)
off

Ja stále nechápem, čo to tam vlastne je. :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 11. 2013 / 12:05:49 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Tak tento týden vážně obdivuju všechny, kdo to dali po první nápovědě. Já jsem to zvládl až dneska a nebylo to nic snadného.

tak ak niekto má rád takéto seriály, pre toho to nemuselo byť nič ťažké, ale veru nikoho takého osobne, ani z internetu, nepoznám :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 11. 2013 / 12:25:39 (před 11 roky)
on

To já taky ne :) Pár dílů jsem sice viděl, ale to mi moc nepomohlo. Od pondělí jsem tam celou dobu viděl něco jiného, než tam opravdu je :)