Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
This is madness napsal(a):
Skvělá nápověda :)
Hiiiiii, mám si začať dávať pozor na to, čo si myslím, lebo mi niekto vie čítať myšlienky?
Tak nevím stopro, jestli jsem to tipla správně.. ale pokud ano, tak mě pobavilo to, přes jaké seriály (které mě napadly) jsem se dostala zrovna k tomuhle :-D Výborná hra! :))
Prv sa mi v postergame darilo viacej :( Tento týždeň si ešte ani neviem predstaviť, čo na tom obázku je. Asi nemám dostatočnú predstavivosť :D
Lill napsal(a):
Prv sa mi v postergame darilo viacej :( Tento týždeň si ešte ani neviem predstaviť, čo na tom obázku je. Asi nemám dostatočnú predstavivosť :D
Nejsi sama, vůbec to nedokážu identifikovat :D:D
Částečně vinou noční migrace se s námi rozločila část DB, která se stará o počítání kreditů v jackpotu postergame. Takže ode dneška se začíná s jackpotem zase na nule.
Dobrou zprávou pro ty, kteří už odpověděli je, že se dosavadních 858 kreditů přerozdělilo již při dnešku. V neděli asi bude mít přepočet zpoždění, protože budu koumat, jak toto napravit.
Teoreticky by se nemělo nic jiného rozbít.
Ivy napsal(a):
Nejsi sama, vůbec to nedokážu identifikovat :D:D
jo jsme tři :-D já v tom pořád vidím dva obrázky, který mi do sebe nijak nechtějí zapadnout :-D a hlavně mi to přijde jak nějaký abstraktní umění :D tam vidím akorát nějaký flek :D
Tak tento týden vážně obdivuju všechny, kdo to dali po první nápovědě. Já jsem to zvládl až dneska a nebylo to nic snadného.
Ja stále nechápem, čo to tam vlastne je. :D
Marty8901 napsal(a):
Tak tento týden vážně obdivuju všechny, kdo to dali po první nápovědě. Já jsem to zvládl až dneska a nebylo to nic snadného.
tak ak niekto má rád takéto seriály, pre toho to nemuselo byť nič ťažké, ale veru nikoho takého osobne, ani z internetu, nepoznám :D
To já taky ne :) Pár dílů jsem sice viděl, ale to mi moc nepomohlo. Od pondělí jsem tam celou dobu viděl něco jiného, než tam opravdu je :)