Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
tak ak niekto má rád takéto seriály, pre toho to nemuselo byť nič ťažké, ale veru nikoho takého osobne, ani z internetu, nepoznám :D
To bude věkem. Za mých mladých let těch seriálů moc nebylo a tento podle mě patřil a patří k těm lepším. Ale taky mi dalo zabrat přijít na to, co to je.
This is madness napsal(a):
To bude věkem. Za mých mladých let těch seriálů moc nebylo a tento podle mě patřil a patří k těm lepším. Ale taky mi dalo zabrat přijít na to, co to je.
Jojo, přesně to jsem si říkala, když byla PG s "Melrose Place" ;)
Ach jaj, no na toto som mohla prísť aj prv.
Lill napsal(a):
Nápodobně.
Lill napsal(a):
Asi tak :D
Lill napsal(a):
přesněěě.. já, ale věděla, že si určitě v neděli budu nadááávat :D
Sáfryš, jsem to mohla mít po třetí nápovědě...napadlo mě to, ale pak jsem nenašla dotyčný poster a myšlenku opustila...no co, tak příště
Tak najčastejší zlý tip ma pobavil, asi v stredu sa mi to tiež podobalo na MacGyvera :D
Lill napsal(a):
Tak najčastejší zlý tip ma pobavil, asi v stredu sa mi to tiež podobalo na MacGyvera :D
Mě to napadlo už někdy ve čtvrtek, ale ne a ne najít odpovídající poster. MacGyver mě teda nenapadl, chvíli jsem chtěl dát Diagnóza vražda, ale tohle byla rána pod pás :)