Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 12. 2013 / 15:22:15 (před 10 roky)
off

Kým ja prídem z roboty domov, tak to už všetci majú :(

www.supernatural.cinemaview.sk
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 12. 2013 / 15:43:56 (před 10 roky)
off

Tak konečne niečo veľmi ľahké, ešte sa mi nestalo, že by som to spoznala hneď na prvý pohľad, bez hľadania :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 12. 2013 / 16:33:58 (před 10 roky)
off

Tak dneska je to opravdu jednoduché ;-)

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 12. 2013 / 17:46:01 (před 10 roky)
off

Tak jednoduché a já nevím... :)

Barunicu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
9. 12. 2013 / 18:00:58 (před 10 roky)
off

Dneska jsem spokojená :). Napadlo mě to hned. Ne jak minulé zadání to mi dalo celkem zabrat :D

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 12. 2013 / 18:02:40
Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 12. 2013 / 18:30:07 (před 10 roky)
off

Připadám si, že je se mnou něco špatně. Většinou ty "dneska lehké" mám tak v sobotu večer! :D Ona to zase bude nějaká kravina, kterou znají i malé děti, jenom mně to zase nedošlo... :D

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 12. 2013 / 20:26:34 (před 10 roky)
off

Dneska zase po dlouhe dobe poster, co dokazu uhodnout po prvni napovede. Diky o Vsemocny... ;)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 12. 2013 / 20:28:29 (před 10 roky)
off

Tedy já nevím, jak vy, ale já si poslední dobou při postergame připadám jak naprostý seriálový analfabet, a to i s poslední nápovědou.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 12. 2013 / 20:32:18 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Tedy já nevím, jak vy, ale já si poslední dobou při postergame připadám jak naprostý seriálový analfabet, a to i s poslední nápovědou.

Přesně! Dva týdny po sobě už jsem se nechytla, tohle se mi už dlouho nestalo :( vůbec mi to nejde. Třeba ten dnešní každý poznává a já opět nevim :(

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 12. 2013 / 20:33:48 (před 10 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Přesně! Dva týdny po sobě už jsem se nechytla, tohle se mi už dlouho nestalo :( vůbec mi to nejde. Třeba ten dnešní každý poznává a já opět nevim :(

Amen to that. Svatá pravda. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.