Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Tereeeza
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
9. 12. 2013 / 22:34:21 (před 10 roky)
off

Já ho třeba nesleduji, ale vím, že existuje a napadlo mě to téměř okamžitě..:) (teda aspoň myslím, že i správně.:))

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 12. 2013 / 23:04:51 (před 10 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Přesně! Dva týdny po sobě už jsem se nechytla, tohle se mi už dlouho nestalo :( vůbec mi to nejde. Třeba ten dnešní každý poznává a já opět nevim :(

Ani ja som minulé dva postery absolútne netušila o.O

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Ruthiee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
9. 12. 2013 / 23:12:28 (před 10 roky)
off

Sákryš... hned jakmile jsem se podívala na dnešní postergame, tak mě napadl jistý seriál, přizvala jsem si na pomoc strýčka googla, abych si svůj tip ověřila a ten mě zklamal (spíš jsem asi nehledala dost důkladně :D). Tak jsem to radši nechala být a když mi to teďka nedalo a zeptala jsem se strejdy znova, tak mi to potvrdil... jo... uspěchanost se u téhle hry nevyplácí :D

"War was easier than daughters."
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 12. 2013 / 23:48:48 (před 10 roky)
off
Ajka napsal(a):

Bacha s těma nápovědama... ;-)

pozde :D skoda, ze to nemuzu z mobilu zadat :(

xBlaise
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 12. 2013 / 06:21:12 (před 10 roky)
off

Tak já osobně seriál taky nesleduju, ale nevím proč, hned, jak jsem viděla nápovědu mě napadlo, že je to on. :-)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
10. 12. 2013 / 10:20:18 (před 10 roky)
off
Ruthiee napsal(a):

Sákryš... hned jakmile jsem se podívala na dnešní postergame, tak mě napadl jistý seriál, přizvala jsem si na pomoc strýčka googla, abych si svůj tip ověřila a ten mě zklamal (spíš jsem asi nehledala dost důkladně :D). Tak jsem to radši nechala být a když mi to teďka nedalo a zeptala jsem se strejdy znova, tak mi to potvrdil... jo... uspěchanost se u téhle hry nevyplácí :D

Včera jsem ten seriál googlil ale ten plakát jsem nenašel. Po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodl to zkusit znova a dneska tam ten plakát už je. Zvláštní :)

Hold the Door!
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 12. 2013 / 19:49:15 (před 10 roky)
off

Tý jo, tenhle seriál vůbec neznám. Našla jsem plakát jen díky tomu, že jsem byla schopná poznat, kdo je jedna z hereček na obrázku, jinak bych nevěděla vůbec. Ani jsem o něm nikdy neslyšela, pokud vím :)

weverka2
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 12. 2013 / 20:04:46 (před 10 roky)
on
Locke napsal(a):

Včera jsem ten seriál googlil ale ten plakát jsem nenašel. Po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodl to zkusit znova a dneska tam ten plakát už je. Zvláštní :)

Hned v pondělí jsem si myslela ten seriál a plakát jsem nenašla - a když jsem ho včera ráno zadala znova, tak už ho našel - asi hrál s náma na schovku :D

"No day but today." Jonathan Larson - Rent
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 12. 2013 / 06:21:34 (před 10 roky)
off

Nad 260 ľudí tiplo po prvej nápovede? :O Odkiaľ tak poznáte ten seriál? Ja som mala problém poznať to aj na konci týždňa.. A ani potom mi názov seriálu nič nehovoril.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 12. 2013 / 08:02:39 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Nad 260 ľudí tiplo po prvej nápovede? :O Odkiaľ tak poznáte ten seriál? Ja som mala problém poznať to aj na konci týždňa.. A ani potom mi názov seriálu nič nehovoril.

Dávají na ČT, uz několik let sbírá ceny pro herečku ve vedlejší roli a je mohutně parodován a citován v jiných seriálech.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.