Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já ho třeba nesleduji, ale vím, že existuje a napadlo mě to téměř okamžitě..:) (teda aspoň myslím, že i správně.:))
Nikola9 napsal(a):
Přesně! Dva týdny po sobě už jsem se nechytla, tohle se mi už dlouho nestalo :( vůbec mi to nejde. Třeba ten dnešní každý poznává a já opět nevim :(
Ani ja som minulé dva postery absolútne netušila o.O
Sákryš... hned jakmile jsem se podívala na dnešní postergame, tak mě napadl jistý seriál, přizvala jsem si na pomoc strýčka googla, abych si svůj tip ověřila a ten mě zklamal (spíš jsem asi nehledala dost důkladně :D). Tak jsem to radši nechala být a když mi to teďka nedalo a zeptala jsem se strejdy znova, tak mi to potvrdil... jo... uspěchanost se u téhle hry nevyplácí :D
Ajka napsal(a):
Bacha s těma nápovědama... ;-)
pozde :D skoda, ze to nemuzu z mobilu zadat :(
Tak já osobně seriál taky nesleduju, ale nevím proč, hned, jak jsem viděla nápovědu mě napadlo, že je to on. :-)
Ruthiee napsal(a):
Sákryš... hned jakmile jsem se podívala na dnešní postergame, tak mě napadl jistý seriál, přizvala jsem si na pomoc strýčka googla, abych si svůj tip ověřila a ten mě zklamal (spíš jsem asi nehledala dost důkladně :D). Tak jsem to radši nechala být a když mi to teďka nedalo a zeptala jsem se strejdy znova, tak mi to potvrdil... jo... uspěchanost se u téhle hry nevyplácí :D
Včera jsem ten seriál googlil ale ten plakát jsem nenašel. Po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodl to zkusit znova a dneska tam ten plakát už je. Zvláštní :)
Tý jo, tenhle seriál vůbec neznám. Našla jsem plakát jen díky tomu, že jsem byla schopná poznat, kdo je jedna z hereček na obrázku, jinak bych nevěděla vůbec. Ani jsem o něm nikdy neslyšela, pokud vím :)
Locke napsal(a):
Včera jsem ten seriál googlil ale ten plakát jsem nenašel. Po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodl to zkusit znova a dneska tam ten plakát už je. Zvláštní :)
Hned v pondělí jsem si myslela ten seriál a plakát jsem nenašla - a když jsem ho včera ráno zadala znova, tak už ho našel - asi hrál s náma na schovku :D
Nad 260 ľudí tiplo po prvej nápovede? :O Odkiaľ tak poznáte ten seriál? Ja som mala problém poznať to aj na konci týždňa.. A ani potom mi názov seriálu nič nehovoril.
Lill napsal(a):
Nad 260 ľudí tiplo po prvej nápovede? :O Odkiaľ tak poznáte ten seriál? Ja som mala problém poznať to aj na konci týždňa.. A ani potom mi názov seriálu nič nehovoril.
Dávají na ČT, uz několik let sbírá ceny pro herečku ve vedlejší roli a je mohutně parodován a citován v jiných seriálech.