Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
pre mňa bol ten s doktorom ľahký pretože je zo mňa celkom čerstvý Whovian,takže som vedela ale po úspešnom období zas neviem =D
Locke napsal(a):
Plakát s doktorem Who byl lehký, protože byl v těch fotočláncích na hlavní straně, jinak by byl stejně těžký jako všechny ostatní :)
tak pro někoho určitě, ale zrovna já jsem se na ten článek vůbec nedívala, mě to došlo až potom, co jsem se koukla na pozadí webu a zrovna tenhle plakát si docela pamatuju.
under.demonic.possession napsal(a):
Děláte si srandu, že to fakt byl Doktor Who? to bylo první co mě napadlo, ale takovej jsem na googlu neviděla..achjo.
Minulá zadání včetně řešení jsou v archivu (stačí klikat na obrázky). Konkrétně Doctorovské jest tu...
under.demonic.possession napsal(a):
Děláte si srandu, že to fakt byl Doktor Who? to bylo první co mě napadlo, ale takovej jsem na googlu neviděla..achjo.
Trebalo to asi kus upresniť, ja som ho našiel pod "doctor who christmas poster" :)
fruiko, diky za tu napovedu, bez ni by me asi zrovna tenhle serial nenapadl :D
Začína byť vtipné, že vždy najskôr uhádnem seriál, ktorý som nikdy nesledovala :D
Zajímalo by mě kolik a podle čeho se dávaj body do celoroční hry ??
LufikX napsal(a):
Zajímalo by mě kolik a podle čeho se dávaj body do celoroční hry ??
A jak se získávají body?
Podobně jako kredity. Kdo první uhodne jich dostane hodně (plus prémii pro rpvního 1000 bodů) a každý další o jeden míň.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/postergame/pravidla/#ixzz2GkmRl8QW
Tak jako vždy jsem opět ztracená.. :-D A nevím kolikátá nápověda konečně rožne žárovku v hlavě. Zatím je tam celkem tma.
xBlaise napsal(a):
Tak jako vždy jsem opět ztracená.. :-D A nevím kolikátá nápověda konečně rožne žárovku v hlavě. Zatím je tam celkem tma.
Strašně bych teď chtěla něco říct, ale musím to vydržet, dokud to neuhádneš. :D