Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
24. 12. 2013 / 20:52:11 (před 10 roky)
off

našla som podobný poster a tak som to riskla.. na jednu stranu si myslím, že to aj môže byť, ale na druhú stranu tomu zase neverím :/
a tento seriál bol prvý, čo ma už včera napadol, ale z tej machule som moc nevyčítala :D

shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 12. 2013 / 20:53:28 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

google tentokrát veľmi nepomôže :/

Naopak, našla jsem to jen díky googlu, stačí zadat správná slova.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
24. 12. 2013 / 21:13:18 (před 10 roky)
off
shenandoah napsal(a):

Naopak, našla jsem to jen díky googlu, stačí zadat správná slova.

tak ja mám stránku, na kt. je ku každému seriálu milión posterov a nie len to, sú tam aj rôzne fan art obrázky a podobne...a keď nenájdem niekedy cez google, tak na 99% ten obrázok nájdem práve na tej stránke a veľmi ľahko si potvrdím správnosť posteru :) a nemusím čarovať s googlom ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2013 / 22:15:17 (před 10 roky)
off

To jako fakt? Vážně?

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
24. 12. 2013 / 23:08:40 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

tak ja mám stránku, na kt. je ku každému seriálu milión posterov a nie len to, sú tam aj rôzne fan art obrázky a podobne...a keď nenájdem niekedy cez google, tak na 99% ten obrázok nájdem práve na tej stránke a veľmi ľahko si potvrdím správnosť posteru :) a nemusím čarovať s googlom ;)

Taky mám podobnou stránku, asi ne tu samou, ale už se mi taky několikrát vyplatila... google nepomohl a tam jsem to na 100% našla... ;)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
25. 12. 2013 / 00:38:36 (před 10 roky)
off

Och. V pondelok som presne vystihla hodinu zadávania nového posteru, hneď ako som sa na to pozrela som mala tip, nevedela som ten poster nájsť na overenie a až dnes som ho konečne našla -.-

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
blunta
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 12. 2013 / 10:47:57 (před 10 roky)
off

teď se trošku stydím, můj neoblíbenější seriál a já uhodla až po třech nápovědách ... k tomuhle týdnu se ten poster i seriál dokonale hodí ;-)

Dani ʕ۰ᴥ۰Ɂ
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 12. 2013 / 11:16:39 (před 10 roky)
off
blunta napsal(a):

teď se trošku stydím, můj neoblíbenější seriál a já uhodla až po třech nápovědách ... k tomuhle týdnu se ten poster i seriál dokonale hodí ;-)

Ano. :) Navíc jsem očekávala něco ryze tématického v tuto dobu, tak mě to taky mohlo docvaknout dřív... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
26. 12. 2013 / 12:00:08 (před 10 roky)
off

No já jsem ale...! Áááh!

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
26. 12. 2013 / 18:01:39 (před 10 roky)
off

Reagovala som podobne, keď mi to pred chvíľou došlo :D Som si tak myslela predtým, že "nieeee, to to nebude", ale dnes mi to nedalo a skúsila som to vygoogliť a samozrejme :D Aj keď na moju obranu, nikdy som seriál nevidela.

www.supernatural.cinemaview.sk