Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
našla som podobný poster a tak som to riskla.. na jednu stranu si myslím, že to aj môže byť, ale na druhú stranu tomu zase neverím :/
a tento seriál bol prvý, čo ma už včera napadol, ale z tej machule som moc nevyčítala :D
inekafe napsal(a):
google tentokrát veľmi nepomôže :/
Naopak, našla jsem to jen díky googlu, stačí zadat správná slova.
shenandoah napsal(a):
Naopak, našla jsem to jen díky googlu, stačí zadat správná slova.
tak ja mám stránku, na kt. je ku každému seriálu milión posterov a nie len to, sú tam aj rôzne fan art obrázky a podobne...a keď nenájdem niekedy cez google, tak na 99% ten obrázok nájdem práve na tej stránke a veľmi ľahko si potvrdím správnosť posteru :) a nemusím čarovať s googlom ;)
inekafe napsal(a):
tak ja mám stránku, na kt. je ku každému seriálu milión posterov a nie len to, sú tam aj rôzne fan art obrázky a podobne...a keď nenájdem niekedy cez google, tak na 99% ten obrázok nájdem práve na tej stránke a veľmi ľahko si potvrdím správnosť posteru :) a nemusím čarovať s googlom ;)
Taky mám podobnou stránku, asi ne tu samou, ale už se mi taky několikrát vyplatila... google nepomohl a tam jsem to na 100% našla... ;)
Och. V pondelok som presne vystihla hodinu zadávania nového posteru, hneď ako som sa na to pozrela som mala tip, nevedela som ten poster nájsť na overenie a až dnes som ho konečne našla -.-
teď se trošku stydím, můj neoblíbenější seriál a já uhodla až po třech nápovědách ... k tomuhle týdnu se ten poster i seriál dokonale hodí ;-)
blunta napsal(a):
teď se trošku stydím, můj neoblíbenější seriál a já uhodla až po třech nápovědách ... k tomuhle týdnu se ten poster i seriál dokonale hodí ;-)
Ano. :) Navíc jsem očekávala něco ryze tématického v tuto dobu, tak mě to taky mohlo docvaknout dřív... :)
Reagovala som podobne, keď mi to pred chvíľou došlo :D Som si tak myslela predtým, že "nieeee, to to nebude", ale dnes mi to nedalo a skúsila som to vygoogliť a samozrejme :D Aj keď na moju obranu, nikdy som seriál nevidela.