Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tenhle tejden, to je nějaký zákeřný :/ :D
Vůbec nevím a jsem ráda, že nejsem sama
Vážně? Mně to trvalo fakt chviličku, když jsem se zamyslela nad tím, co vidím, napadla mě jediná osoba = jediný seriál. :)
Veruuuu napsal(a):
Vážně? Mně to trvalo fakt chviličku, když jsem se zamyslela nad tím, co vidím, napadla mě jediná osoba = jediný seriál. :)
no to mě taky ale nemůžu najít ten obrázek, tak radši čekám
MNTB napsal(a):
no to mě taky ale nemůžu najít ten obrázek, tak radši čekám
Já ho sice našla, ale hodně dlouho jsem si nemohla vzpomenout na název seriálu nebo herečky... :(
tí, kt. zatiaľ neviete, ani vedieť nechcite, budete si potom musieť vypáliť oči :D
inekafe napsal(a):
tí, kt. zatiaľ neviete, ani vedieť nechcite, budete si potom musieť vypáliť oči :D
Asi tak. Až se dozvíte, co to je, vezměte lžíci na zmrzlinu a hezky 1 očičko za druhým...
Olca napsal(a):
Já ho sice našla, ale hodně dlouho jsem si nemohla vzpomenout na název seriálu nebo herečky... :(
Čítaš mi z duše :D To meno herečky ma až tak netrápilo, ale ako sa volá ten seriál? Tak to bola makačka na bednu kým som si na ten názov spomenul :D No ale podarilo sa ;)
24ron24 napsal(a):
Čítaš mi z duše :D To meno herečky ma až tak netrápilo, ale ako sa volá ten seriál? Tak to bola makačka na bednu kým som si na ten názov spomenul :D No ale podarilo sa ;)
tak teď mě začínáte děsit. to bude nějaká stará vykopávka ne :D
MNTB napsal(a):
tak teď mě začínáte děsit. to bude nějaká stará vykopávka ne :D
stará vykopávka by nemala taký "pekný" farebný poster :D