Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A já se pořád nechytám.
Jako já na to přišla už ráno podle toho rozkostičkovaného obličeje, ale teda ať ten poster hledám jak chci tak ho nemůžu najít :D
Tenhle týden celkem jednoduché, ale holt když je člověk línej "hledat" správný poster.. :)
už jsem si myslela, že tenhle týden opravdu nedám, ale po dnešní večerní nápovědě, kterou jsem si okamžitě spojila s povědomou postavou jsem na to přišla okamžitě :D hold jsem dole viděla něco jiného, než tam je :D
Teda tento týden pořádná makačka. Nebýt té dnešní nápovědy, která odkryla další kus nápisu, byla bych namydlená :P ...tuhle dámu neznám :)
Mňa asi porazí -_- Pred dvoma dňami som tu písala, že som to našla a ja som zabudla tipnúť :D Až teraz si pozerám hry a tam si všimnem, že som ešte netipovala.. Konečne som to vedela prv než po posledných nápovedách a ja zabudneeem, jaaaj :D
Tak to mám taky - ale neznám, neviděla jsem a vůbec mi není povědomá ani představitelka
Tulrika napsal(a):
Tak to mám taky - ale neznám, neviděla jsem a vůbec mi není povědomá ani představitelka
Tak to jsi asi ta nejšťastnější ze všech. Protože ti, co to viděli, si povětšinou přejí, aby to nikdy neviděli.
Je fakt, že podle fotek to vypadá děsně :-)