Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
HonZajs000 napsal(a):
Tak to jsi asi ta nejšťastnější ze všech. Protože ti, co to viděli, si povětšinou přejí, aby to nikdy neviděli.
jo.. já o tom vím jen proto, že jsem jednou četla nějakou recenzi na téhle stránce a nebylo to mooc chválený :D resp. co si pamatuju, tak to bylo docela haněný :D takže jsem se ani nenamáhala se na to třebas podívat :D
Teruska napsal(a):
jo.. já o tom vím jen proto, že jsem jednou četla nějakou recenzi na téhle stránce a nebylo to mooc chválený :D resp. co si pamatuju, tak to bylo docela haněný :D takže jsem se ani nenamáhala se na to třebas podívat :D
jj. Mě odradil jen ten poster... :) ( Mluvím o tom nejznámějším, ne o tom hádaném, ten neukazuje žádné hrůzy, teda aspoň myslím... ;) )
heh dneska to vypadá, jak plakát kapely the.switch :D
Já to tipla a doufám ve štěstí. Plakát jsem nehledala
Nový poster potešil! Akurát včera som na ten seriál narazila a kukala som obrázky :D
Nevíte, v kolik dneska vyšla PG? To já jen, abych věděla, o kolik minut/hodin mi to zas uteklo, když zrovna vím téměř hnedka :D
phoebess napsal(a):
Nevíte, v kolik dneska vyšla PG? To já jen, abych věděla, o kolik minut/hodin mi to zas uteklo, když zrovna vím téměř hnedka :D
v devět
Pripadá mi to strašne povedomé, ale nie je to žiadny zo seriálov, na ktoré som si na prvý pokus spomenul. je to trocha frustrujúce....:(
Aaaaaaah supeeeeeer jeste, ze jsem ten poster uz videla pri jine prilezitosti :)