Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 1. 2014 / 20:48:36 (před 10 roky)
off
danielosbourne napsal(a):

Tak zase uplně bez nápadu....asi vim, co na obrázku je, možná i jak by to mohlo pokračovat, ale vůbec netušim seriál :/ :D

Ja si zase absolútne neviem predstaviť, čo to tam je :D

Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 1. 2014 / 20:52:59 (před 10 roky)
off

Mne dosť pomohlo, keď som sa na to pozrela asi z 2 metrovej vzdialenosti :D
A to som nikdy z toho seriálu nevidela ani ň :)

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2014 / 20:53:45
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
23. 1. 2014 / 18:19:47 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

je to snažší, než si myslíš... :)

no mně to teda vůbec nepřijde :D

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
23. 1. 2014 / 21:33:59 (před 10 roky)
off

Sice teda nevim jestli to mám odtipovaný správně, ale když jsem asi po druhý nápovědě dešifrovala co to na tom obrázku je, tak mi snad pak už pomohl strejda google :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 1. 2014 / 08:36:40 (před 10 roky)
off

Dobre. Teraz plačem a nenávidím sa. Tento týždeň som nejako nevenovala pozornosť Postergame a ono tam je plagát z Breaking Bad.

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 2. 2014 / 21:01:22 (před 10 roky)
off

Zvláštní, když ten seriál znám, tak postergame nemůžu uhodnout a když vůbec nevím, že takový seriál existuje (zrovna tento týden), tak dokonce najdu i ten poster, který by to podle všeho mohl být :D

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2014 / 21:01:42
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
3. 2. 2014 / 21:11:39 (před 10 roky)
off
Jenniss napsal(a):

Zvláštní, když ten seriál znám, tak postergame nemůžu uhodnout a když vůbec nevím, že takový seriál existuje (zrovna tento týden), tak dokonce najdu i ten poster, který by to podle všeho mohl být :D

Jestli ho neznáš, tak moc doporučuju ;)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 2. 2014 / 18:06:17 (před 10 roky)
off

Tak včera som nemala ani tušenia, čo na obrázku je, a s dnešnou nápovedou mi to došlo hneď :) Konečne zase po dlhom čase tipnuté na začiatku.

Tereeeza
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 2. 2014 / 18:25:16 (před 10 roky)
off

Napadají mě dva seriály, ale za boha nemůžu najít ten správný poster..:D Už to vidím, jak to bude nějaký třetí.:)

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 2. 2014 / 18:45:05 (před 10 roky)
off
Jenniss napsal(a):

Přesně, je to nějaký divný. Po dnešním okénku jsem věděla, že ten plakát určitě znám, ale když jsem ho našla (snad), tak o tom seriálu jsem v životě neslyšela.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb