Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
danielosbourne napsal(a):
Tak zase uplně bez nápadu....asi vim, co na obrázku je, možná i jak by to mohlo pokračovat, ale vůbec netušim seriál :/ :D
Ja si zase absolútne neviem predstaviť, čo to tam je :D
Mne dosť pomohlo, keď som sa na to pozrela asi z 2 metrovej vzdialenosti :D
A to som nikdy z toho seriálu nevidela ani ň :)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
je to snažší, než si myslíš... :)
no mně to teda vůbec nepřijde :D
Sice teda nevim jestli to mám odtipovaný správně, ale když jsem asi po druhý nápovědě dešifrovala co to na tom obrázku je, tak mi snad pak už pomohl strejda google :D
Dobre. Teraz plačem a nenávidím sa. Tento týždeň som nejako nevenovala pozornosť Postergame a ono tam je plagát z Breaking Bad.
Zvláštní, když ten seriál znám, tak postergame nemůžu uhodnout a když vůbec nevím, že takový seriál existuje (zrovna tento týden), tak dokonce najdu i ten poster, který by to podle všeho mohl být :D
Jenniss napsal(a):
Zvláštní, když ten seriál znám, tak postergame nemůžu uhodnout a když vůbec nevím, že takový seriál existuje (zrovna tento týden), tak dokonce najdu i ten poster, který by to podle všeho mohl být :D
Jestli ho neznáš, tak moc doporučuju ;)
Tak včera som nemala ani tušenia, čo na obrázku je, a s dnešnou nápovedou mi to došlo hneď :) Konečne zase po dlhom čase tipnuté na začiatku.
Napadají mě dva seriály, ale za boha nemůžu najít ten správný poster..:D Už to vidím, jak to bude nějaký třetí.:)
Jenniss napsal(a):
Přesně, je to nějaký divný. Po dnešním okénku jsem věděla, že ten plakát určitě znám, ale když jsem ho našla (snad), tak o tom seriálu jsem v životě neslyšela.