Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Tak včera som nemala ani tušenia, čo na obrázku je, a s dnešnou nápovedou mi to došlo hneď :) Konečne zase po dlhom čase tipnuté na začiatku.
U mě to bylo úplně stejné ;)
O seriálu jsem možá slyšela, ale nevím. Narazila jsem na tenhle poster úplnou náhodou, když jsem hledala postery s - mno, kdo poznal tak ví co ta červená věc je - k jinému seriálu... :)
Myslím že vím, jaká bude nejčastější špatná odpovědˇ... :)
Tak teda seriál znám a dokonce mám zhlédnutých pár dílů s tím, že ho dokoukám (někdy), každopádně tento plakát k němu jsem ale fakt neznala.. no a nejvíc mě pobavilo, že jsem na ten plakát narazila uplně náhodou, když jsem se radila se strýčkem googlem a zadala jsem tam jméno herečky, kterou jsem si myslela, že na obrázku vidím.. he a ona to byla uplně jiná,že?
Dadulinka napsal(a):
O seriálu jsem možá slyšela, ale nevím. Narazila jsem na tenhle poster úplnou náhodou, když jsem hledala postery s - mno, kdo poznal tak ví co ta červená věc je - k jinému seriálu... :)
Myslím že vím, jaká bude nejčastější špatná odpovědˇ... :)
Já mám dva tipy na špatnou odpověď, tak teď která bude ta častější? :-)
Na základe toho čo vidím ma jeden seriál síce napadá, alr nie som si vedomá toho, že by mal niekedy takýto poster. Takže to bude asi niečo iné
vikrle napsal(a):
Já mám dva tipy na špatnou odpověď, tak teď která bude ta častější? :-)
Taky mám dva tipy, dokonce ten jeden jsem považovala za správny, ale google měl jiný názor :-))
dubakm napsal(a):
Taky mám dva tipy, dokonce ten jeden jsem považovala za správny, ale google měl jiný názor :-))
Nápodobně :-D
Ach jo, tenhle týden mě drásá, jsem si celkem jistá, že plakát znám, ale ne a ne si vzpomenout. A google nepomáhá :(
jo-die napsal(a):
Ach jo, tenhle týden mě drásá, jsem si celkem jistá, že plakát znám, ale ne a ne si vzpomenout. A google nepomáhá :(
Jsem na tom stejně...