Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
právě že pomáhá :D :))
Hmmm, tak tenhle "Nejčastější špatný tip" jsem nečekala, a to jsem si byla dost jistá, co to bude :D
IrmaVep napsal(a):
Hmmm, tak tenhle "Nejčastější špatný tip" jsem nečekala, a to jsem si byla dost jistá, co to bude :D
Já myslela, že tam kvůli tomu jabku budou dávat Once, co ty?
phoebess napsal(a):
Já myslela, že tam kvůli tomu jabku budou dávat Once, co ty?
Presne to co ty jsem cekala ;)
IrmaVep napsal(a):
Presne to co ty jsem cekala ;)
ale na ABC je tenhle plakát nejspíš moc nahatej :D
Já myslel, že nejčastější špatný tip bude Desperate housewives - tam postavy na plakátech taky často držej jabko
Locke napsal(a):
Já myslel, že nejčastější špatný tip bude Desperate housewives - tam postavy na plakátech taky často držej jabko
Jo, tak to byl můj druhej tip, ale říkala jsem si, že to nikdo snad psát nebude, když Zoufalky už v PG byly.
phoebess napsal(a):
ale na ABC je tenhle plakát nejspíš moc nahatej :D
Pravda :D
Mne minulý týždeň to jablko strašne pomohlo, lebo som si spomenula na fotočlánok, kt. bol zameraný na postavy s jablkami a tam bol aj tento plagát :))
Lill napsal(a):
Mne minulý týždeň to jablko strašne pomohlo, lebo som si spomenula na fotočlánok, kt. bol zameraný na postavy s jablkami a tam bol aj tento plagát :))
Já na to přišla úplně stejným způsobem :D :D