Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teda ta nejčastější špatná odpověď mě dost překvapila. Já myslela že tobude nerozhodně mezi Zoufalkama a Once upon a time... :)
Dadulinka napsal(a):
Teda ta nejčastější špatná odpověď mě dost překvapila. Já myslela že tobude nerozhodně mezi Zoufalkama a Once upon a time... :)
Jo, přesně, mě taky. A ještě mě kdoví proč napadl Dirt.
Dadulinka napsal(a):
ja zase myslel, ze nejvic lidi bude spatne tipovat Helix, ten ma taky takovy cerny chapadylka :-D
podle toho jablka to musel uhodnout kazdy, zvlast kdyz k tomu tady byl fotoclanek a tahle fotka byla mezi prvnima
Mik napsal(a):
ja zase myslel, ze nejvic lidi bude spatne tipovat Helix, ten ma taky takovy cerny chapadylka :-D
podle toho jablka to musel uhodnout kazdy, zvlast kdyz k tomu tady byl fotoclanek a tahle fotka byla mezi prvnima
tak přesně helix mě napadl jako první
sakriš, aj som výnimočne doma, keď začína nové kolo, výnimočne hneď viem, o aký seriál ide a aj tak zaspím *facepalm*
Mummy napsal(a):
sakriš, aj som výnimočne doma, keď začína nové kolo, výnimočne hneď viem, o aký seriál ide a aj tak zaspím *facepalm*
v pohode, tipol som prvý, neviem, koľko sekúnd po štarte to bolo, ale po mojom tipe tam už bolo hneď tuším 50 kreditov či koľko :D čiže tipujem, že druhý bude len o pár stotín sekundy po mne :D
Mummy napsal(a):
Joo, to už se mi taky několikrát stalo. Tady jsem teda musela chvilku pátrat, ale snad se zadařilo.
Hmm... další z lehčích, očekávám brzy zase nějakou podpásovku :D
Dneska to zabralo jen chvilku hledání...tipem jsem si téměř jistý, tak nic proti, ale doufám v dostatek kreditů :D
phoebess napsal(a):
Hmm... další z lehčích, očekávám brzy zase nějakou podpásovku :D
Proboha, já sem asi opravdu nepatřím. Už ani nespočítám, kdy jsem naposledy postergame uhodl. Teď to sice byla Caprice, ale tu jsem prostě se zavřenýma očima střelil od boku. A teď? Nemám opět ani zdání. :-)