Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 2. 2014 / 18:41:27 (před 10 roky)
off

Teda ta nejčastější špatná odpověď mě dost překvapila. Já myslela že tobude nerozhodně mezi Zoufalkama a Once upon a time... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
10. 2. 2014 / 19:00:42 (před 10 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Teda ta nejčastější špatná odpověď mě dost překvapila. Já myslela že tobude nerozhodně mezi Zoufalkama a Once upon a time... :)

Jo, přesně, mě taky. A ještě mě kdoví proč napadl Dirt.

Já už tu nejsem!
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
10. 2. 2014 / 19:03:27 (před 10 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

ja zase myslel, ze nejvic lidi bude spatne tipovat Helix, ten ma taky takovy cerny chapadylka :-D
podle toho jablka to musel uhodnout kazdy, zvlast kdyz k tomu tady byl fotoclanek a tahle fotka byla mezi prvnima

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
10. 2. 2014 / 20:13:26 (před 10 roky)
off
Mik napsal(a):

ja zase myslel, ze nejvic lidi bude spatne tipovat Helix, ten ma taky takovy cerny chapadylka :-D
podle toho jablka to musel uhodnout kazdy, zvlast kdyz k tomu tady byl fotoclanek a tahle fotka byla mezi prvnima

tak přesně helix mě napadl jako první

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 2. 2014 / 20:17:59 (před 10 roky)
off

sakriš, aj som výnimočne doma, keď začína nové kolo, výnimočne hneď viem, o aký seriál ide a aj tak zaspím *facepalm*

www.supernatural.cinemaview.sk
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 2. 2014 / 20:22:27 (před 10 roky)
off
Mummy napsal(a):

sakriš, aj som výnimočne doma, keď začína nové kolo, výnimočne hneď viem, o aký seriál ide a aj tak zaspím *facepalm*

v pohode, tipol som prvý, neviem, koľko sekúnd po štarte to bolo, ale po mojom tipe tam už bolo hneď tuším 50 kreditov či koľko :D čiže tipujem, že druhý bude len o pár stotín sekundy po mne :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 2. 2014 / 20:37:09 (před 10 roky)
off
Mummy napsal(a):

Joo, to už se mi taky několikrát stalo. Tady jsem teda musela chvilku pátrat, ale snad se zadařilo.

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
10. 2. 2014 / 20:39:00 (před 10 roky)
off

Hmm... další z lehčích, očekávám brzy zase nějakou podpásovku :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
danielosbourne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 2. 2014 / 20:46:16 (před 10 roky)
off

Dneska to zabralo jen chvilku hledání...tipem jsem si téměř jistý, tak nic proti, ale doufám v dostatek kreditů :D

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
10. 2. 2014 / 20:58:10 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Hmm... další z lehčích, očekávám brzy zase nějakou podpásovku :D

Proboha, já sem asi opravdu nepatřím. Už ani nespočítám, kdy jsem naposledy postergame uhodl. Teď to sice byla Caprice, ale tu jsem prostě se zavřenýma očima střelil od boku. A teď? Nemám opět ani zdání. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.