Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoebess napsal(a):
Hmm... další z lehčích, očekávám brzy zase nějakou podpásovku :D
lehčí??? O.o já teda krapet zavařila google :D
inekafe napsal(a):
v pohode, tipol som prvý, neviem, koľko sekúnd po štarte to bolo, ale po mojom tipe tam už bolo hneď tuším 50 kreditov či koľko :D čiže tipujem, že druhý bude len o pár stotín sekundy po mne :D
já byl dneska taky hodně rychle, ale první jsem to nestihl :)
HonZajs000 napsal(a):
Proboha, já sem asi opravdu nepatřím. Už ani nespočítám, kdy jsem naposledy postergame uhodl. Teď to sice byla Caprice, ale tu jsem prostě se zavřenýma očima střelil od boku. A teď? Nemám opět ani zdání. :-)
Sem to Caprice četla jako Kapřice. :D Co udělá jedno změněné písmenko. :D
MNTB napsal(a):
lehčí??? O.o já teda krapet zavařila google :D
Já mám k té osobě na obrázku děsnou averzi, takže se mi vybavila hned a věděla jsem, o co jde. :D
HonZajs000 napsal(a):
Proboha, já sem asi opravdu nepatřím. Už ani nespočítám, kdy jsem naposledy postergame uhodl. Teď to sice byla Caprice, ale tu jsem prostě se zavřenýma očima střelil od boku. A teď? Nemám opět ani zdání. :-)
to si nesmíš tak brát, lidi se sem jdou hlavně pochlubit, my ostatní jaksi nemáme s čím, tak mlčíme:)
Vím, že osobu na obrázku na 100% znám, ale nejsem schopná jí někam zařadit... :(
EDIT: Tak už vím... :D
tohle je jeden z posterů, na který jsem narazila už nejmíň dvacekrát, když jsem hledala postery do jiných postergame, ale když ho člověk potřebuju najít, tak se ne a ne ukázat :D naštěstí už ho ale mám
Nevím, jak vy, ale já v tom vidím Hermionu z Harryho Pottera... XD
Ajka napsal(a):
Ja tiež :D
Ajka napsal(a):
přesně to sem si říkala, když sem to poprvý viděla. taxem ráda, že nejsem sama :D
Ajka napsal(a):
U mě to také na první pohled byla Hermiona. Z druhého a každého dalšího pohledu jsem si jistá, že tu ženskou znám, ale zaboha nevím proč, kdy, kde, co a jak... Frustrace!