Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky mi přišla jako Hermiona :-). Plakát jsem našla náhodně, seriál neznám. neznala jsem ani ty 3 nebo 4 předchozí. Mám dost mezery, řekla bych...
DrMovr7 napsal(a):
U mě to také na první pohled byla Hermiona. Z druhého a každého dalšího pohledu jsem si jistá, že tu ženskou znám, ale zaboha nevím proč, kdy, kde, co a jak... Frustrace!
Přesně, od pondělí na to koukám, znám to, znám to, znám to a NIC. A nakonec díky veliké náhodě jsem ten poster našla a .... neznám ho :-))) Asi se mi spletl s nějakým podobným.
Hm, tak tohle vypadá na zatím nejžhavějšího adepta na neuhodnutí, co jsem tu kdy viděl.
Ja som si istá, že už some tento poster videla a že je to nejaký známy seriál, ale netuším aký ani ako ho nájsť. Ale to nie je u mňa v tejto hre nič nezvyčajné :D
Tinnie napsal(a):
...známy seriál...
nope ;)
Tak tohle bylo skoro "za pět dvanáct", jak se říká... a ještě náhoda jak prase :D Seriál neznám, poster neznám... ale postava mi zkrátka připomněla (kromě zmiňované Hermiony) postavu z jiného seriálu, který znám alespoň okrajově... po zadání do Googlu mi vyjel obrázek z článku, kde právě tyto dva seriály srovnávají, či co, a obě ty herečky jsou ještě ke všemu na jedné fotce... nakonec si vůbec podobné nejsou, mimochodem... no, co se to děje, to nevím, to nevím... ale je to úlet :D
nejlepší je, když se po půlnoci aspoň podívám o čem ten seriál je, najedu na něj a tam vidím přímo ten poster..no to naštve..:D
Tak dneska jsem v 5:58 otevřel oko, novou postergame a ani jsem nemusel dlouho přemýšlet, okamžitě jsem věděl. Škoda, že jsem se neprobudil dřív :)
Je pro mě velkou událostí, že jsem konečně uhodla postergame po první nápovědě :)