Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Biskin napsal(a):
Tak dneska jsem v 5:58 otevřel oko, novou postergame a ani jsem nemusel dlouho přemýšlet, okamžitě jsem věděl. Škoda, že jsem se neprobudil dřív :)
skôr si nemusel ísť ani spať, keďže hodinu po polnoci nie je až tak dlho ;)
phoebess napsal(a):
já teda měla trochu namále, už jsem to chtěla vzdát... :D
Hlavní je, že to trklo ;)
zuzzz napsal(a):
Hlavní je, že to trklo ;)
no... ale mohlo dřív, takovýho promarněnýho času, sem místo toho mohla koukat na ten opět odloženej biatlon :D
inekafe napsal(a):
skôr si nemusel ísť ani spať, keďže hodinu po polnoci nie je až tak dlho ;)
já byl po víkendu urvanej, tak jsem usnul ještě před půlnocí :)
Neverím, že som si už tipla a teda dúfam, že správne...držím si palce :)
Vždycky, když je v postergame něčí obličej, tak bych přísahala, že ho znám. V 98% pak zjistim, že jsem o tom seriálu ani o dotyčném herci/herečce nikdy neslyšela :D
phoebess napsal(a):
... takovýho promarněnýho času, sem místo toho mohla koukat na ten opět odloženej biatlon :D
No, to mi povídej :D
Já mám zatím problém i se rozhodnout, jestli je na obrázku muž či žena... to bude zase týden čekání..
IrmaVep napsal(a):
No, to mi povídej :D
Já mám zatím problém i se rozhodnout, jestli je na obrázku muž či žena... to bude zase týden čekání..
to byl zárodek i mýho problému právě, chlap nebo ženská... jsem se nemohla pořád rozhodnout, pak jsem jedno prubla a šlo to :D
mě to napadlo hned ale nechtěl se mi na mobilu načíst ten plakát, abych si to ověřila. chjo to zas příjdu o body za rychlost :/
Ivy napsal(a):
Vždycky, když je v postergame něčí obličej, tak bych přísahala, že ho znám. V 98% pak zjistim, že jsem o tom seriálu ani o dotyčném herci/herečce nikdy neslyšela :D
Presne môj prípad. Vždy si hovorím, že mi je to nejaké povedomé alebo že ten seriál určite poznám a nakoniec je to niečo o čom som nikdy nepočula a už asi ani nikdy nebudem :D