Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Silkwe napsal(a):
No sakra...došlo mi to až po druhé nápovědě (ale vlastně by stačila i jen ta první, jen se trochu zamyslet...)
Som na tom úplne rovnako, včera sa mi nad tým nechcelo rozmýšľať a dnes to mám hneď. každopádne po dvoch týždňoch, kedy som si ani v nedeľu netipol je uhádnutie v utorok príjemná zmena :)
Ty mi zase dávaj. Byla jsem náhle osvícena, ale je to těžší a těžší
Silvo911 napsal(a):
Som na tom úplne rovnako, včera sa mi nad tým nechcelo rozmýšľať a dnes to mám hneď. každopádne po dvoch týždňoch, kedy som si ani v nedeľu netipol je uhádnutie v utorok príjemná zmena :)
No koukám, že jsme na tom ale opravdu úplně stejně, také jsem si poslední dva týdny ani neškrtla...
Stále som si hovorila, že by tu mohli dať niečo čo sledujem aj ja a naraz tu niečo je, a ja to aj tak dám až po 4. nápovede... :(
Minule seriál o kterém jsem nikdy ani vzdáleně neslyšela a tenhle týden jeden, co nesleduju, protože mě hlavní postava leze neskutečně na nervy ( možná proto, že jsme si podobní ;) ). Tak by to chtělo zase nějaký potěšující poster... :)
už od první nápovědy jsem věděla co je to za seriál, jen jsem si ani za boha nemohla vzpomenout jak se jmenuje.. vůbec mě nenapadalo ani nic, podle čeho bych ten název mohla vyhledat... nakonec jsem z nouze zadala to, co mě první napadlo a až ted s otevřeným obličejem se mi vybavilo to jméno :S aaaah.. to mě tak štve.. kdybych to alespon neznala a celou dobu nevěděla, co to je :(
Kurnik, podľa tých ceruziek som tipovala úplne niečo iné
phoboska napsal(a):
Kurnik, podľa tých ceruziek som tipovala úplne niečo iné
Mne práve tie ceruzky pomohli najviac :D Stačilo to po prvej nápovede identifikovať a zamyslieť sa nad tým, kto by ich poukladal presne do radu :D
Lill napsal(a):
Mne práve tie ceruzky pomohli najviac :D Stačilo to po prvej nápovede identifikovať a zamyslieť sa nad tým, kto by ich poukladal presne do radu :D
Len ja som takto naukladané ceruzky videla ešte v jednom seriály a dala som ten...damn :)