Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
25. 2. 2014 / 20:11:01 (před 10 roky)
off
Silkwe napsal(a):

No sakra...došlo mi to až po druhé nápovědě (ale vlastně by stačila i jen ta první, jen se trochu zamyslet...)

Som na tom úplne rovnako, včera sa mi nad tým nechcelo rozmýšľať a dnes to mám hneď. každopádne po dvoch týždňoch, kedy som si ani v nedeľu netipol je uhádnutie v utorok príjemná zmena :)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
26. 2. 2014 / 22:48:05 (před 10 roky)
off

Ty mi zase dávaj. Byla jsem náhle osvícena, ale je to těžší a těžší

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 2. 2014 / 15:56:37 (před 10 roky)
off
Silvo911 napsal(a):

Som na tom úplne rovnako, včera sa mi nad tým nechcelo rozmýšľať a dnes to mám hneď. každopádne po dvoch týždňoch, kedy som si ani v nedeľu netipol je uhádnutie v utorok príjemná zmena :)

No koukám, že jsme na tom ale opravdu úplně stejně, také jsem si poslední dva týdny ani neškrtla...

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 2. 2014 / 10:26:31 (před 10 roky)
off

Stále som si hovorila, že by tu mohli dať niečo čo sledujem aj ja a naraz tu niečo je, a ja to aj tak dám až po 4. nápovede... :(

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 2. 2014 / 17:43:55 (před 10 roky)
off

Minule seriál o kterém jsem nikdy ani vzdáleně neslyšela a tenhle týden jeden, co nesleduju, protože mě hlavní postava leze neskutečně na nervy ( možná proto, že jsme si podobní ;) ). Tak by to chtělo zase nějaký potěšující poster... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 3. 2014 / 20:13:39 (před 10 roky)
off

už od první nápovědy jsem věděla co je to za seriál, jen jsem si ani za boha nemohla vzpomenout jak se jmenuje.. vůbec mě nenapadalo ani nic, podle čeho bych ten název mohla vyhledat... nakonec jsem z nouze zadala to, co mě první napadlo a až ted s otevřeným obličejem se mi vybavilo to jméno :S aaaah.. to mě tak štve.. kdybych to alespon neznala a celou dobu nevěděla, co to je :(

S láskou Tvá Teruška :)
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
2. 3. 2014 / 21:38:38 (před 10 roky)
off

Kurnik, podľa tých ceruziek som tipovala úplne niečo iné

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 3. 2014 / 22:12:35 (před 10 roky)
off
phoboska napsal(a):

Kurnik, podľa tých ceruziek som tipovala úplne niečo iné

Mne práve tie ceruzky pomohli najviac :D Stačilo to po prvej nápovede identifikovať a zamyslieť sa nad tým, kto by ich poukladal presne do radu :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
2. 3. 2014 / 22:48:43 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Mne práve tie ceruzky pomohli najviac :D Stačilo to po prvej nápovede identifikovať a zamyslieť sa nad tým, kto by ich poukladal presne do radu :D

Len ja som takto naukladané ceruzky videla ešte v jednom seriály a dala som ten...damn :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
3. 3. 2014 / 06:10:10 (před 10 roky)
off

doprčkic! Zase lehkej poster a já přídu pozdě! :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."