Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoebess napsal(a):
doprčkic! Zase lehkej poster a já přídu pozdě! :D
Jsi druhá. :-)
hledat tenhle poster porovnáváním břišních svalů různých adeptů ....hehe to bude zábava:)
No, a já to pos.... kdyby nebyla únava po noci, blbě neviděla a ukázal se mi i ten kratší název, tak možná by se to nestalo, kdoví... zjistila jsem to po pár vteřinách... :-)
jáj po dlouhý době vím hnedka po první nápovědě a já musím zapomenout že je dneska pondělí... :/
Fruiko napsal(a):
Jsi druhá. :-)
Doprčkic! To jsi mi neměl psát! :D
phoebess napsal(a):
Doprčkic! To jsi mi neměl psát! :D
A este keby napisal o kolko sekund si bola druha, ... :D
xbulkoj napsal(a):
A este keby napisal o kolko sekund si bola druha, ... :D
To by mě už doslova zabilo, pokud by to bylo jen ve vteřinách! :D
Tento týždeň sa absolútne nechytám.. Ako viem si predstaviť, čo je približne na posteri, ale neviem to zaradiť k žiadnemu seriálu, ani neviem, podľa čoho hľadať. Napíšte mi, že nie som sama, prosím :D Lebo si začínam už zúfať.
Lill napsal(a):
Tento týždeň sa absolútne nechytám.. Ako viem si predstaviť, čo je približne na posteri, ale neviem to zaradiť k žiadnemu seriálu, ani neviem, podľa čoho hľadať. Napíšte mi, že nie som sama, prosím :D Lebo si začínam už zúfať.
neboj nie si sama, som na tom úplne rovnako :D