Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A já si bláhově myslela, že to mám, ale když čtu minulou stránku, tak si říká, že asi těžko teda :)
Tak tento týden hůůůůstě záludný poster :-O
(teda aspoň pro mě)
Sakra, to jsem si mohl myslet. Je to seriál, kterej jsem hledal už v pondělí, akorát zas nenašel příslušnej plakát :(
Postupem času už to nějak vzdávám.
Tulrika napsal(a):
Já už to asi vzdala dávno :D Vždycky jen mrknu, ať se neřekne, ale totálně se nechytám :D:D
Tulrika napsal(a):
Těžký došly, teď bude na léto kupa lehkých. :D
Adeelle napsal(a):
Já už to asi vzdala dávno :D Vždycky jen mrknu, ať se neřekne, ale totálně se nechytám :D:D
Jsem na tom stejně :D
Fruiko napsal(a):
Těžký došly, teď bude na léto kupa lehkých. :D
Tak to jsem zvědavá :D:D si pak totiž připadám jak ... no blbě no :D
Jo, tenhle plakát je dost oříšek. Celkově začíná Fruiko vybírat dost neznámé seriály nebo zašoupnuté plakáty. Chápu, že je to kvůli vývoji hry, dost lidí to uhádne velmi rychle, když se to dá lehko vygooglovat, ale nějak mi uniká pointa současné hry. Z hádání plakátu se to stalo hrou "nauč se googlovat"... Řešení mě nenapadá, ale bylo by určitě příjemnou změnou dát občas i nějaký známější seriál, jako tomu bylo v začátcích hry.
Clear napsal(a):
Jo, tenhle plakát je dost oříšek. Celkově začíná Fruiko vybírat dost neznámé seriály nebo zašoupnuté plakáty. Chápu, že je to kvůli vývoji hry, dost lidí to uhádne velmi rychle, když se to dá lehko vygooglovat, ale nějak mi uniká pointa současné hry. Z hádání plakátu se to stalo hrou "nauč se googlovat"... Řešení mě nenapadá, ale bylo by určitě příjemnou změnou dát občas i nějaký známější seriál, jako tomu bylo v začátcích hry.
Neznámé seriály. Ts. Community, Breaking Bad, Caprica i ten Kyle XY jsou celkem známé věci.
A původní koncept počítal s tím, že většina uhodne až po 3-5 nápovědě...
Aktuální je podle mě také dost známý seriál.