Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To je sice pravda, že je to známý seriál, ale ten poster známý není. A je ti na prd, že znáš ten seriál, když tam z něj skoro nic nevidíš. To bys musel znát přímo ten plakát.
Pojem "známý seriál" je samozřejmě relativní. Ale z tebou zmiňovaných tam podle mě Kyle XY nepatří. Stejně tak nejsou moc známé třeba Super Fun Night, Breaking In, Underbelly nebo Hustle. A nějaký hodně známý aktuální seriál už delší dobu nebyl. A jak říkám, když znáš seriál, tak ti to stejně nepomůže, abys ten plakát našel. Navíc jsou vybírány často plakáty netypické pro seriál. Takže třeba k tomu aktuálnímu... I kdyby mě napadlo, že to ten seriál je, tak ho při zadání "název seriálu poster" google mezi výsledky neukáže. Jaký smysl tedy má tato hra?
Community poster / Caprica poster. Nevím jak u tebe, ale u mě první obrázek (teda nepočítám to, že já mám verzi bez textu).
Jasně je to proložený i věcma, co ne každý zná (a sem bych teda Hustle nepočítal), ale nemůže být co týden BBT.
Underbelly byla záludná podpásovka, ale musí se lidem trochu rozšiřovat obzory i mimo US tvorbu.
A Super Fun Night byl na Silvestra. Taková skrytá nápověda. :D
Hustle není známý seriál? Nic proti, ale tohle je pro mě teda fakt novinka. Vždyť to běželo kdoví kolik roků, překládalo se to co týden po dílech. A navíc to několikrát dávali na jedničce.
já myslím, že je fajn, když člověk hned neví. je nuda, když člověk najde pokaždý poster s první nápovědou.
BuBBleS napsal(a):
já myslím, že je fajn, když člověk hned neví. je nuda, když člověk najde pokaždý poster s první nápovědou.
Ja uz neuhadla poster ani nepamatuju :D natoz s prvni napovedou :D
Doufam, ze uz fakt prijdou ty lehci. A tim nemysim znamejsi, ale lehci.
Illyria napsal(a):
Ja uz neuhadla poster ani nepamatuju :D natoz s prvni napovedou :D
Doufam, ze uz fakt prijdou ty lehci. A tim nemysim znamejsi, ale lehci.
Tenhle určitě uhodneš.
Já už jsem Postergame taky definitivně vzdal. Ale já jsem v tom nikdy nebyl moc dobrý ani v době, kdy ještě šly ty lehčí postery :)
Mně dřív vyhovovalo, jak se tu po určitý nápovědě objevila slovní nápoveda. To pak člověj jen nemasakroval a neznásilňoval google ale lámal si i mozkové závity.
Jinak teda underbelly nebyl jen oříšek, to byl rovnou kokos :D
No mě spíš mrzí, že dřív se dala hra hrát stylem: koukám na plakát, až mě něco napadne, tak si to jen googlem ověřím. Při současném výběru bych to neuhodla často, ani kdyby byl odhalený celý obrázek.