Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
27. 3. 2014 / 18:47:28 (před 10 roky)
off

To je sice pravda, že je to známý seriál, ale ten poster známý není. A je ti na prd, že znáš ten seriál, když tam z něj skoro nic nevidíš. To bys musel znát přímo ten plakát.
Pojem "známý seriál" je samozřejmě relativní. Ale z tebou zmiňovaných tam podle mě Kyle XY nepatří. Stejně tak nejsou moc známé třeba Super Fun Night, Breaking In, Underbelly nebo Hustle. A nějaký hodně známý aktuální seriál už delší dobu nebyl. A jak říkám, když znáš seriál, tak ti to stejně nepomůže, abys ten plakát našel. Navíc jsou vybírány často plakáty netypické pro seriál. Takže třeba k tomu aktuálnímu... I kdyby mě napadlo, že to ten seriál je, tak ho při zadání "název seriálu poster" google mezi výsledky neukáže. Jaký smysl tedy má tato hra?

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 3. 2014 / 20:13:49 (před 10 roky)
on

Community poster / Caprica poster. Nevím jak u tebe, ale u mě první obrázek (teda nepočítám to, že já mám verzi bez textu).

Jasně je to proložený i věcma, co ne každý zná (a sem bych teda Hustle nepočítal), ale nemůže být co týden BBT.

Underbelly byla záludná podpásovka, ale musí se lidem trochu rozšiřovat obzory i mimo US tvorbu.

A Super Fun Night byl na Silvestra. Taková skrytá nápověda. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
27. 3. 2014 / 20:24:17 (před 10 roky)
off

Hustle není známý seriál? Nic proti, ale tohle je pro mě teda fakt novinka. Vždyť to běželo kdoví kolik roků, překládalo se to co týden po dílech. A navíc to několikrát dávali na jedničce.

Já už tu nejsem!
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 3. 2014 / 20:24:20 (před 10 roky)
off

já myslím, že je fajn, když člověk hned neví. je nuda, když člověk najde pokaždý poster s první nápovědou.

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 3. 2014 / 23:36:27 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

já myslím, že je fajn, když člověk hned neví. je nuda, když člověk najde pokaždý poster s první nápovědou.

Ja uz neuhadla poster ani nepamatuju :D natoz s prvni napovedou :D

Doufam, ze uz fakt prijdou ty lehci. A tim nemysim znamejsi, ale lehci.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 3. 2014 / 23:40:01 (před 10 roky)
off
Illyria napsal(a):

Ja uz neuhadla poster ani nepamatuju :D natoz s prvni napovedou :D

Doufam, ze uz fakt prijdou ty lehci. A tim nemysim znamejsi, ale lehci.

Tenhle určitě uhodneš.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
27. 3. 2014 / 23:51:11 (před 10 roky)
off

Já už jsem Postergame taky definitivně vzdal. Ale já jsem v tom nikdy nebyl moc dobrý ani v době, kdy ještě šly ty lehčí postery :)

Hold the Door!
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
28. 3. 2014 / 01:26:52 (před 10 roky)
off

Mně dřív vyhovovalo, jak se tu po určitý nápovědě objevila slovní nápoveda. To pak člověj jen nemasakroval a neznásilňoval google ale lámal si i mozkové závity.
Jinak teda underbelly nebyl jen oříšek, to byl rovnou kokos :D

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
28. 3. 2014 / 08:19:16 (před 10 roky)
off

No mě spíš mrzí, že dřív se dala hra hrát stylem: koukám na plakát, až mě něco napadne, tak si to jen googlem ověřím. Při současném výběru bych to neuhodla často, ani kdyby byl odhalený celý obrázek.

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 3. 2014 / 17:03:24 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Tenhle určitě uhodneš.

Diky za duveru :D Zatim stale netusim...