Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Illyria napsal(a):
Diky za duveru :D Zatim stale netusim...
jj, súhlasím s kolegom ;) ak ani doteraz nevieš, nemusíš sa báť, po 7. nápovede(poťažmo 8., ak by bol niekto vyslovene sprostý :D) to dá každý, trust me ;)
inekafe napsal(a):
jj, súhlasím s kolegom ;) ak ani doteraz nevieš, nemusíš sa báť, po 7. nápovede(poťažmo 8., ak by bol niekto vyslovene sprostý :D) to dá každý, trust me ;)
Jak si můžete být tak jistí, že jsem nesehnal verzi bez nápisu? :D
Fruiko napsal(a):
:D v tom prípade by to už asi neuhádol nikto, kto to neuhádol doteraz...sorry, Illyria :D
inekafe napsal(a):
:D v tom prípade by to už asi neuhádol nikto, kto to neuhádol doteraz...sorry, Illyria :D
V pohode, ja to zas tak neresim :D Jsem zvedava co to bude ;)
Fruiko napsal(a):
Protože předpokládám, že taková verze neexistuje :)
Tak to dneska otevřu, aby se neřeklo..a že já .... se na to nepodívala líp ty dny předtím..:D takže po dlouhé době uhádnuto..:D
Ako náhodou som na to prišla, ale... O tomto seriáli som v živote nepočula :O ani keby tam bol normálny plagát z tohoto seriálu, ktoré mi vyhľadalo, by som to nedala, nie ešte takýto spešl.. Už sa teším na tie (podľa vás) ľahké postery :)
Já mám od první nápovědy tip, ale nemůžu najít podobný poster :(
EDIT: Tak už to mám, kdybych hledala dál, mohla jsem to mít už v pondělí :(
Já věděla, že tu blondýnu odněkud znám. Ale až dnes mě napadl ten správný tip.
tak hlavně, že jsem musela vidět každý díl toho seriálu, ale napadlo mě to až dnes.... :S