Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já jsem si už od začátku říkala že to budu znát,jen ta lenost to jit hledat... ale s napisem dost jednoduchy mohlo mě to napadnout ...
Já byla po tom prvním obrázku přesvědčená, že ta postava v červeném je Jean-Luc a tak jsem se upnula na Krok za krokem... :)
Dadulinka napsal(a):
Já byla po tom prvním obrázku přesvědčená, že ta postava v červeném je Jean-Luc a tak jsem se upnula na Krok za krokem... :)
Já zas viděla v tom nakresleném autu dům, takže to byl jasný Kutil Tim.
shenandoah napsal(a):
Taky jsem projela hoooodně moc obrázků ke Kutilu Timovi ;))
shenandoah napsal(a):
To že je tam něco nakresleného mi nedocházelo, protože jsem byla přesvědčená, že jsou to fotky přidělané magnetkama na ledničku... :)
IrmaVep napsal(a):
Taky jsem projela hoooodně moc obrázků ke Kutilu Timovi ;))
To já taky :)
Já zase byla přesvědčená, že ta blondýna je slečna Babcock a projela jsem několik stránek posterů s the Nanny :D
Ivy napsal(a):
Já zase byla přesvědčená, že ta blondýna je slečna Babcock a projela jsem několik stránek posterů s the Nanny :D
Těch jsem projela taky hooodně moc :D Ale myslela jsem si, že ta bloncka je starší dcera (teď nevim, jak se jmenuje).
IrmaVep napsal(a):
Těch jsem projela taky hooodně moc :D Ale myslela jsem si, že ta bloncka je starší dcera (teď nevim, jak se jmenuje).
Přesně tak. Uvažoval jsem úplně stejně. Až ta růžová fotka mě hned nasměrovala správným směrem.
Já jsem zase byla zarytě přesvědčená, že jde o Ugly Betty, v jakémkoli ze tří podání, včetně české verze a ne a ne k tomu najít nějaký poster :) ...tak teď už vím aspoň proč :)