Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gingy napsal(a):
kdyby jsem nebyla líná se kouknout a nezadala jsem to první co mě napadlo, tak to mohlo být tenhle týden fakt jednoduchý =(
nápodobně :D
Trochu jsem se zapotila, napadlo mě to hned jako první, ale ten plakát ne a ne nalézt! Ale pak... uf uf uf :D
Pak dobře vybranej plakát! ;)
phoebess napsal(a):
Trochu jsem se zapotila, napadlo mě to hned jako první, ale ten plakát ne a ne nalézt! Ale pak... uf uf uf :D
Pak dobře vybranej plakát! ;)
no jo, presne...zaváhal som s hľadaním a už to nestačilo na prvenstvo :) aj 2 minúty v dnešnej dobe urobia svoje :D
Minulý týždeň som našla správny tip veľmi zvláštnym spôsobom (a tipla som šiesta, moc sa z toho teším!) a dnes to bolo tiež zvláštne.. Pozerám na to, absolútne no idea čo to je.. A išla som pozrieť plagát k tomuto jedinému seriálu, asi mám nejaký desiaty zmysel :D
opět seriál, který vůbec neznám, ale dneska kupodivu po první nápovědě a ne až po devátý jako minulý týden =)) takže jsem spokojena =)
Já teda nechápu, jak v tom někdo může něco poznat :D
Adeelle napsal(a):
Já teda nechápu, jak v tom někdo může něco poznat :D
Asi tak nějak..:D
Chachááá, tak tentokrát jsem zariskovala po 2. nápovědě a teď vidím, že jsem hodně moc mimo :D To bude asi můj zatím největší fail! Mno nic, tak snad příště.
Možná lepší nevědět než vědět a překliknout se díky názvu...