Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak už to vim taky, ale nepřišla sem na to já ale moje sestra, která se na seriály vůbec nedívá. no sem fakt tragéd :D
To já tedy stále nevim :/ I když to bude tím, že se od první nápovědy nemůžu zbavit dojmu, že je to usmívající se vánoční stromeček a teď pro změnu kus obřího krocana, nejspíš mimozemského, co se zřítil na zem. Ach ty vánoce :D
No já jsem úplně největší tragéd, protože je mi úplně jasné co je na obrázku, ale nemám ani šajna o jaký se jedná seriál :D
Ajka napsal(a):
No já jsem úplně největší tragéd, protože je mi úplně jasné co je na obrázku, ale nemám ani šajna o jaký se jedná seriál :D
Mám ten samý problém. Tak snad nám sedne další kolo hry ;)
Ajka napsal(a):
Nejseš, mně se to v minulých kolech stávalo více méně furt :)
Ha, tak už jsem na to konečně přišla, ale jen díky Googlu... a byla to těžce náhodná tipovačka :)
Hm, takže celý obrázek odhalen, ale mě to prostě nepřipomíná ani jeden seriál. Ani žádný nápad, co bych kde měla hledat. Jsem tragéd, to si fakt počkám do půlnoci, abych věděla co to bylo.
Taky vůbec nevím, co by to mohlo být. Hledala jsem na Googlu a nic, co mě napadlo, nevypadalo přesně takhle.
Nebýt googlu tak nevím vůbec :)
Tak neuhodnutí tohoto seriálu mě skoro až fyzicky bolí :-)