Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 9. 2014 / 17:36:59 (před 10 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Ještě aby ne! :D Hm, cca... nemám tušení, dá se to někde poznat? :D

only Fruiko knows :D mne stačí len odhad kvôli tomu, že o koľko sme od seba boli vzdialení...mne sa zdá, že som to dal začiatkom 4. minúty cca...tak ty si dúfam niekde v prvej, max. v druhej, lebo ak by nás delilo len pár sekúnd, tak vrr :D ak som teda vôbec bol druhý :D ale šak whatever, len som mal v pláne dať ešte aspoň 2-3 kolá ako prvý...čo už :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 9. 2014 / 17:42:51 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

only Fruiko knows :D mne stačí len odhad kvôli tomu, že o koľko sme od seba boli vzdialení...mne sa zdá, že som to dal začiatkom 4. minúty cca...tak ty si dúfam niekde v prvej, max. v druhej, lebo ak by nás delilo len pár sekúnd, tak vrr :D ak som teda vôbec bol druhý :D ale šak whatever, len som mal v pláne dať ešte aspoň 2-3 kolá ako prvý...čo už :D

:D aha, vážně vůbec nevím, ani odhadem, náhodou jsem aktualizovala a byl tam, nenapadlo mě, že bych mohla být první - tak jsem si ho v klidu zkontrolovala, ještě párkrát kdesi překlikla a až pak zadala :D
Tak příští týden můžeš začít znovu :D

inekafe
1. 9. 2014 / 17:44:45 (před 10 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

:D aha, vážně vůbec nevím, ani odhadem, náhodou jsem aktualizovala a byl tam, nenapadlo mě, že bych mohla být první - tak jsem si ho v klidu zkontrolovala, ještě párkrát kdesi překlikla a až pak zadala :D
Tak příští týden můžeš začít znovu :D

ale čosi, robím si srandu :) samozrejme, že to poteší, ale kým nejde o život, tak nejde o nič ;) jo a hlavne teda gratulujem, náhodou ti tie bodíky nepomôžu poskočiť do TOP 30? tuším tam teraz nie si...

Nikola9
1. 9. 2014 / 17:51:28 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

ale čosi, robím si srandu :) samozrejme, že to poteší, ale kým nejde o život, tak nejde o nič ;) jo a hlavne teda gratulujem, náhodou ti tie bodíky nepomôžu poskočiť do TOP 30? tuším tam teraz nie si...

Nepomůžou, pár kol jsem vynechala, pár uhodla na poslední chvíli... tohle byl skutečný zázrak (až jsem se lekla co mi to tam zahlásilo, neznám :D). A děkuji, potěšilo :)

inekafe
1. 9. 2014 / 18:18:06 (před 10 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

Můžu se vás zeptat, jak to děláte? Já jsem rád, když se mi povede jednou za čas uhodnout, nebo jednou za hooodně dlouhé čsové období uhodnout hned po první nápovědě. :-D
Proto nechápu, jak to můžete mít každé kolo hned po první nápovědě. To ty postery tak dobře znáte, nebo se to dá někde dohledat?

ako povedal pán Monk - "It's a gift...and a curse." :D niekedy poster poznám, niekedy poznám aj z toho kúsku, čo tam je, čo je to za postavu alebo sa jednoducho chytím nejakej veci, čo vidím a proste hľadám a skúšam...a niekedy mi to v hlave len tak vyskočí, že "heh, je to tento seriál..." a je to naozaj ten seriál :D ale podstatné je to hľadanie, proste uvidím prvú nápovedu, niečo v tom vidím, resp. dobre sa na to zadívam a potom už len vpisujem do Google vyhľadávania, čo mi napadne a nakoniec to nájdem :D

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 9. 2014 / 18:18:34
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
1. 9. 2014 / 19:06:58 (před 10 roky)
off

Mě by zajímalo, jestli se já někdy vůbec vyšplhám na to první místo... :D Nebo, jestli někdy přijdu vážně včas! :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 9. 2014 / 19:34:38 (před 10 roky)
on
inekafe napsal(a):

Simtě si až pátý. :D NIkola za 99 sekund (124 sekund od zveřejnění zadání).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
inekafe
1. 9. 2014 / 19:46:38 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

hmm, mám radšej nočné kolá :D cez deň je veľký "tlak"...nie jak naposledy s The Killing, iná sranda pri tomto seriáli bola :D

Nikola9
1. 9. 2014 / 20:36:39 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

:D Wow! Teda ale, nemělo by se, ale musím se pochválit :D Kdybych se snažila, tak se mi určitě nezadaří, příjemný to pocit :D

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 9. 2014 / 21:45:04 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

hmm, mám radšej nočné kolá :D cez deň je veľký "tlak"...nie jak naposledy s The Killing, iná sranda pri tomto seriáli bola :D

Až pátýý? No že sa nehanbíš, bro :DDD

May the odds be ever in your favor.