Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoebess napsal(a):
Nažhav dráty a půjde to ;) :D
už nefungujem :-/ ale teraz som maxi-zvedavá, počkám si do polnoci na výsledok :D
phoebess napsal(a):
Nažhav dráty a půjde to ;) :D
Zatraceně, tak dneska mě to mrzí :( Kdybych stihla tuhle nápovědu, tak by mi to možná i docvaklo. A ještě takovej pěknej plakát!
IrmaVep napsal(a):
Zatraceně, tak dneska mě to mrzí :( Kdybych stihla tuhle nápovědu, tak by mi to možná i docvaklo. A ještě takovej pěknej plakát!
Jojo, plakát byl suprovej. :)
asi si budu stěžovat na barrandovský studia, že tam maj pomalej net. zrovna tenhle tejden takovej super poster :/
tak ted mě teda docela dost mrzí, že jsem tenhle poster, mého v poslední době dost oblíbeného seriálu uhádla až dnes :S ale tak přeci jen.. no konečně jednou něco na co se i doopravdy dívám :-D
Teruska napsal(a):
tak ted mě teda docela dost mrzí, že jsem tenhle poster, mého v poslední době dost oblíbeného seriálu uhádla až dnes :S ale tak přeci jen.. no konečně jednou něco na co se i doopravdy dívám :-D
Včera jsem zaplakala, že jsem debil a že jsem to mohla mít pro jednou po první nápovědě :D
Konečně taky jednou vím, co je to za poster :D to se mi stane tak jednou za půl roku :D Volejte sláva a tři dny se radujte :D
Ivy napsal(a):
Včera jsem zaplakala, že jsem debil a že jsem to mohla mít pro jednou po první nápovědě :D
já v poslední době postergame nesleduju každý den :D takže nevím, kdy přesně přišel ten kousek, co mi to celý prozradil :D první tedy nebyl.. to jediný vím :D škoda pro mě no :( :D
Ivy napsal(a):
Jsem na tom úplně stejně. Při první nápovědě jsem byla líná přemýšlet, co by to mohlo být, a teď se tady mlátím do hlavy, že jsem si tu chvilku nenašla. :D
nieeee, tento seriál som hľadala asi 10 minút po pridaní prvej nápovedy, ale asi som bola slepá :-/ inak si to neviem vysvetliť :D