Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 9. 2014 / 22:47:56 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Nažhav dráty a půjde to ;) :D

už nefungujem :-/ ale teraz som maxi-zvedavá, počkám si do polnoci na výsledok :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 9. 2014 / 10:27:50 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Nažhav dráty a půjde to ;) :D

Zatraceně, tak dneska mě to mrzí :( Kdybych stihla tuhle nápovědu, tak by mi to možná i docvaklo. A ještě takovej pěknej plakát!

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
8. 9. 2014 / 11:24:50 (před 10 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Zatraceně, tak dneska mě to mrzí :( Kdybych stihla tuhle nápovědu, tak by mi to možná i docvaklo. A ještě takovej pěknej plakát!

Jojo, plakát byl suprovej. :)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
16. 9. 2014 / 21:31:57 (před 10 roky)
off

asi si budu stěžovat na barrandovský studia, že tam maj pomalej net. zrovna tenhle tejden takovej super poster :/

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 9. 2014 / 19:02:20 (před 10 roky)
off

tak ted mě teda docela dost mrzí, že jsem tenhle poster, mého v poslední době dost oblíbeného seriálu uhádla až dnes :S ale tak přeci jen.. no konečně jednou něco na co se i doopravdy dívám :-D

S láskou Tvá Teruška :)
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
17. 9. 2014 / 21:44:30 (před 10 roky)
off
Teruska napsal(a):

tak ted mě teda docela dost mrzí, že jsem tenhle poster, mého v poslední době dost oblíbeného seriálu uhádla až dnes :S ale tak přeci jen.. no konečně jednou něco na co se i doopravdy dívám :-D

Včera jsem zaplakala, že jsem debil a že jsem to mohla mít pro jednou po první nápovědě :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 9. 2014 / 23:10:17 (před 10 roky)
off

Konečně taky jednou vím, co je to za poster :D to se mi stane tak jednou za půl roku :D Volejte sláva a tři dny se radujte :D

Teruska
18. 9. 2014 / 13:34:05 (před 10 roky)
off
Ivy napsal(a):

Včera jsem zaplakala, že jsem debil a že jsem to mohla mít pro jednou po první nápovědě :D

já v poslední době postergame nesleduju každý den :D takže nevím, kdy přesně přišel ten kousek, co mi to celý prozradil :D první tedy nebyl.. to jediný vím :D škoda pro mě no :( :D

S láskou Tvá Teruška :)
jflint
18. 9. 2014 / 16:24:31 (před 10 roky)
off
Ivy napsal(a):

Jsem na tom úplně stejně. Při první nápovědě jsem byla líná přemýšlet, co by to mohlo být, a teď se tady mlátím do hlavy, že jsem si tu chvilku nenašla. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 9. 2014 / 16:24:41
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
28. 9. 2014 / 19:32:02 (před 10 roky)
off

nieeee, tento seriál som hľadala asi 10 minút po pridaní prvej nápovedy, ale asi som bola slepá :-/ inak si to neviem vysvetliť :D