Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Proto jsem se tu pořád smála těm příspěvkům, že jsou víc a víc ztracenější. :)
Anetka888 napsal(a):
Ztracenĕjší :D Tak to mi došlo až teď tenhle význam :D
me dostalo ze Fruiko to prozradil hned na zacatku a stejne si toho nikdo nevsiml a to si dal praci aby to zviditelnil :-) -
Fruiko napsal(a):
...zlostného...
koukam ze v citaci neni videt to tucny l
Mik napsal(a):
me dostalo ze Fruiko to prozradil hned na zacatku a stejne si toho nikdo nevsiml a to si dal praci aby to zviditelnil :-) -
Vím o jednom člověku, co to díky tomu uhádl, jinak si myslím, že to vážně lidi přešli. :-D
Anetka888 napsal(a):
Díky tomu jsem se dostala na správnou stopu, sice jsem ten poster nikde nemohla najít, ale riskla jsem to.
Já to chtěla dát, a nakonec jsem tipla něco jiného, protože jsem si říkala, že takhle jednoduché to nebude :-(
Po prvej nápovede som teda trafila úplne mimo. :D :D Neskôr ma napadali všetky možné seriály, ale nikde som nenašla tento plagát... no, na toto som tak nejak zabudla. :D
Mik napsal(a):
Hmm, a já proč je to l tučný. :D No nic i tak sem na to přišla docela "rychle".
A mě zrovna tohle slovo zaujalo, bo ho málokdo používá. Ale toho tučného l jsem si nevšimla, já hlupá. :D
No já Lost dokonce na google vyhledával, ale tento konkrétní plakát jsem nenašel ( a ani teď zpetně ho pořád nemůžu najít :), nicméně z doby, když jsem Lost hodně žral si ho vybavuju, to jo ( ale to už je skoro dva roky zpátky :)