Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Tengwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 12. 2014 / 00:25:33 (před 9 roky)
off

Ahá, díky, teď už to chápu :-) Nenapadlo mě, že by se o nových políčkách mluvilo jako o nápovědách a vždycky mě to mátlo, představila jsem si je právě jako slovní :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 12. 2014 / 00:09:21 (před 9 roky)
off

No dnes som sa (netradične) tešila na polnoc práve kvôli postergame a nie kvôli adventu, lebo minuý týždeň som nevedela advent a tak som klikla na postergame a nemalo ju otvorenú ešte veľa ľudí. Tak som bola zvedavá, koľká som tipla, a teda 5.tip je super, môj rekord, tak sa z neho moc teším :)) (a že som poskočila v celoročnej hre o 13 miest tiež nie je na zahodenie :D)
A super plagát, práve minulú nedeľu som si ho pozerala a rozmýšľala, či ho niekedy dáte do PG :D

Lola
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 12. 2014 / 00:10:45 (před 9 roky)
off

Po rušném víkendu jsem na to hádání konečně měla klid se zamyslet hezky doma u počítače a mám to zase za pár vteřin. Stejně super hádanka! Po Vánocích se mi bude stýskat :(.

Life´s too short to even care at all!
Lill
22. 12. 2014 / 00:11:29 (před 9 roky)
off
Lola napsal(a):

Po rušném víkendu jsem na to hádání konečně měla klid se zamyslet hezky doma u počítače a mám to zase za pár vteřin. Stejně super hádanka! Po Vánocích se mi bude stýskat :(.

zlé fórum? :D

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
22. 12. 2014 / 00:14:36 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

No dnes som sa (netradične) tešila na polnoc práve kvôli postergame a nie kvôli adventu, lebo minuý týždeň som nevedela advent a tak som klikla na postergame a nemalo ju otvorenú ešte veľa ľudí. Tak som bola zvedavá, koľká som tipla, a teda 5.tip je super, môj rekord, tak sa z neho moc teším :)) (a že som poskočila v celoročnej hre o 13 miest tiež nie je na zahodenie :D)
A super plagát, práve minulú nedeľu som si ho pozerala a rozmýšľala, či ho niekedy dáte do PG :D

Já jsem na tenhle plakát čekala už od chvíle co jsem začala postergame hrát :D Takže mě mírně naštvalo, že kvůli tomu, že mi nešel našeptávač jsem to tam zadala až docela dlouho potom co jsem si to otevřela, (když jsem na to klikala tak to měla 0 :D) Ale třetí místo super, posunula jsem si rekord o jedno dopředu :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Lill
22. 12. 2014 / 00:16:26 (před 9 roky)
off
Ivy napsal(a):

Já jsem na tenhle plakát čekala už od chvíle co jsem začala postergame hrát :D Takže mě mírně naštvalo, že kvůli tomu, že mi nešel našeptávač jsem to tam zadala až docela dlouho potom co jsem si to otevřela, (když jsem na to klikala tak to měla 0 :D) Ale třetí místo super, posunula jsem si rekord o jedno dopředu :D

Jeeej, to je super :) (teda to, že si si posunula rekord, nie to, že ti to nešlo :D)
No ja som najskôr 5 minút čumela na advent, potom som sa kdesi spamätala, že je postergame a potom som to ešte pchala do googlu, lebo veď istota :D

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2014 / 00:16:59
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 12. 2014 / 00:17:43 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

No pěkné ;) Já byla skoro za tebou, když odečteš tu stovku lidí mezi námi :D Poster je skvělej, věděla jsem, že ho znám, ale jak to nesleduju, tak mi to nechtělo naskočit. Furt jsem tam místo té botky viděla ruku :(

Ivy
22. 12. 2014 / 00:56:05 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Jeeej, to je super :) (teda to, že si si posunula rekord, nie to, že ti to nešlo :D)
No ja som najskôr 5 minút čumela na advent, potom som sa kdesi spamätala, že je postergame a potom som to ešte pchala do googlu, lebo veď istota :D

Já jak viděla, že je první nápověda na postergame, tak jsem si řekla, že se jdu nejdřív se podívat, jestli tam náhodou není něco, co znám. :D Jinak tobě taky gratulace k pátému místu :)

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2014 / 00:56:46
Ivy
22. 12. 2014 / 00:56:16 (před 9 roky)
off
Lucuška napsal(a):

Dnešní okénko bylo vyluštěno během pár vteřin, po včerejším tápání je to změna :-D Škoda, že už se blížíme ke konci :-(

špatná diskuze.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 12. 2014 / 12:06:08 (před 9 roky)
off

shit, Goddammit, sumbitch, flip, big fudge!!! čert aby to vzal :D kurňa...1 minúta a 12 sekúnd...ako chuj...pritom som spravil len jednu malú chybku a preto som to dal až tak neskoro, inak to mohlo byť klasicky u mňa do 20 sekúnd, kebyže nespravím jednu sprostú chybu...aaaa, sere ma to :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."