Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
shit, Goddammit, sumbitch, flip, big fudge!!! čert aby to vzal :D kurňa...1 minúta a 12 sekúnd...ako chuj...pritom som spravil len jednu malú chybku a preto som to dal až tak neskoro, inak to mohlo byť klasicky u mňa do 20 sekúnd, kebyže nespravím jednu sprostú chybu...aaaa, sere ma to :D
co máš z toho, já taky vím, ale v práci v IE mi to nejde zadat, už jsem si zvykla :)
ragelly napsal(a):
co máš z toho, já taky vím, ale v práci v IE mi to nejde zadat, už jsem si zvykla :)
mimo domu to smartphone istí :D
//šak tak som dal napr. Two and a Half Men ako prvý, v škole, cez 4.7'' smartphone ;D
inekafe napsal(a):
shit, Goddammit, sumbitch, flip, big fudge!!! čert aby to vzal :D kurňa...1 minúta a 12 sekúnd...ako chuj...pritom som spravil len jednu malú chybku a preto som to dal až tak neskoro, inak to mohlo byť klasicky u mňa do 20 sekúnd, kebyže nespravím jednu sprostú chybu...aaaa, sere ma to :D
hehe to ja som ťa asi predbehla =D a to som si poster ešte aj rýchlo vyhľadala =D
inekafe napsal(a):
57 sekund od zobrazení a 58 sekund od zveřejnění.
Kahlan napsal(a):
hehe to ja som ťa asi predbehla =D a to som si poster ešte aj rýchlo vyhľadala =D
jakže asi? :D buď si bola prvá alebo nie :D hláška hneď po uhádnutí + 1000 kreditov na účte + viditeľný posun v cool ranku hovoria za všetko, so...what it's gonna be, love? :)
Fruiko napsal(a):
57 sekund od zobrazení a 58 sekund od zveřejnění.
hmm...nejako pomaly, no...zrejme začínam byť na PG už starý...:D
inekafe napsal(a):
jakže asi? :D buď si bola prvá alebo nie :D hláška hneď po uhádnutí + 1000 kreditov na účte + viditeľný posun v cool ranku hovoria za všetko, so...what it's gonna be, love? :)
tak teda isto som ťa predbehla: hláška tam bola, kredity asi tiež (keď ja neviem koľko som ich ráno mala) a posun v ool ranku tam je =D
Kahlan napsal(a):
tak teda isto som ťa predbehla: hláška tam bola, kredity asi tiež (keď ja neviem koľko som ich ráno mala) a posun v ool ranku tam je =D
congratz then :)) som zvedavý, ako zamiešaš kartami v celoročnom rebríčku ;)
inekafe napsal(a):
congratz then :)) som zvedavý, ako zamiešaš kartami v celoročnom rebríčku ;)
thanks =D uvidíme,ale mne sa podarí byť prvou asi tak 1-2x za celé kolo =D
inekafe napsal(a):
mimo domu to smartphone istí :D
//šak tak som dal napr. Two and a Half Men ako prvý, v škole, cez 4.7'' smartphone ;D
nemám internet v mobilu :)