Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
nemám internet v mobilu :)
ja tiež nie :D wifi máš na väčšine školách, pracoviskách, atď., takže by to nemal byť problém...prinajhoršom spraviť z kolegovho telefónu wifi hot-spot(raz som nebol v dosahu wifi a vždy sa nájde niekto, kto internet v mobile má, tak som si požičal na minútku jeho telefón a potom som sa mohol cez neho pripojiť) a odoslať tip :)
Já tohle naštěstí řešit nemusím, protože vím málokdy :D.
inekafe napsal(a):
ja tiež nie :D wifi máš na väčšine školách, pracoviskách, atď., takže by to nemal byť problém...prinajhoršom spraviť z kolegovho telefónu wifi hot-spot(raz som nebol v dosahu wifi a vždy sa nájde niekto, kto internet v mobile má, tak som si požičal na minútku jeho telefón a potom som sa mohol cez neho pripojiť) a odoslať tip :)
jo no, wifi tu nějakou z dálky chytnu, ale bloklou a kód nemám :D na soudě jsou opatrní a žádný bezdrát nevedou, dokonce ani když strčím kabel odtud do svého ntb, tak se net nechytne, mají to nějaký zabezpečený :D a z kolegyněk opravdu žádná net v mobilu nemá :D
inekafe napsal(a):
v škole síce wifi máme ale zapojiť sa na ňu je zázrak =D takže keď som bývala pondelky v škole od 11 do 18 a odchádzala som z domu o 10 a vracala sa o 19,som hol hádala až potom =D ale teraz nanešťastie pondelky školu nemáme =D
Žádnej vánoční Doctor Who, jo? :'( Zrada! :D
Najhoršie je, že ten plagát si viem vybaviť, ale k akému je to seriálu.. nuž, to mi nenapadne :D
edit: Okej, tak stačilo rozmýšľať ešte takú pol hodinku :D
phoebess napsal(a):
Žádnej vánoční Doctor Who, jo? :'( Zrada! :D
taky jsem ho po loňsku čekala :D
AdaW napsal(a):
Mám dojem, že byl i předloni :D
AdaW napsal(a):
čakal ho asi každý =D (keď má také pekné vianočné postery) =D