Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Silkwe napsal(a):
Nenašla by se nápověda ke včerejší hádance?
špatné forum.
Tak jsem shlédla na tisíce plakátů a nápověda 1. dne mi nic neříká, už nevím kde hledat...takže další neúspěch! Je to těžké :-(
Když jsem to už chtěl vzdát, něco mě napadlo a ono to je správně. Konečně jednou uhádnuto po první nápovědě.
Název seriálu jsem několikrát zahlédla, nicméně jinak neznám...
Andvejka17 napsal(a):
Název seriálu jsem několikrát zahlédla, nicméně jinak neznám...
a pritom je to nezabudnuteľný názov, viď že jo? ;D
Tak to som zvedavá, aký to ten nezabudnuteľný názov bude, lebo tento týždeň mám z PG nočnú moru :D
Lill napsal(a):
Tak to som zvedavá, aký to ten nezabudnuteľný názov bude, lebo tento týždeň mám z PG nočnú moru :D
ver mi, že odpoveď ťa položí na zadok ;DD
Nejaka kriminalka ??
ach jaj :D
Teda inekafe :D. Nejvtipnější na tom je, že hned, jak jsem viděla první dílek, tak jsem věděla, že je to on a přesto jsem ho nedala. Já prostě věděla, že je to jeho modrá košile, ale jakmile jsem si vyhledala postery, tak jsem tento musela přehlédnout, protože to jinak není možné :D. On snad nenosí jinou barvu než modrou :D. Měla jsem to tam dát a nic nehledat :D. Škoda, můj oblíbený. První sérii se ta další, co jsem zatím viděla, nevyrovná.