Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
@Ivy: vôbec si nevšímaj, čo za chujoviny to píšem, ja to od určitého času dávam vždy po prvej nápovede a skoro vždy som aj medzi prvými, ak nie prvý, takže...proste si to nevšímaj :D
a predminulé kolo som ťa obehla, ha ha =D
Stejně nechápu, jak to můžete mít pokaždé tak rychle..:D jo teď mám taky hned po první nápovědě, ale určitě bych to nenašla do minuty..:D
Danielle napsal(a):
Stejně nechápu, jak to můžete mít pokaždé tak rychle..:D jo teď mám taky hned po první nápovědě, ale určitě bych to nenašla do minuty..:D
tak mne sa podarí byť prvej asi len 1-2x za celé kolo =D ale pri tom každotýždenom hľadaní sa niektoré postery vryjú do pamäti alebo pomôže ak ide o obľúbené seriály,ku ktorým človek postery pozná =D
@Danielle: :D zrovna dnes mi to tiež trvalo cca 60 sekúnd, najprv som hľadal iný seriál a až po 45 sekundách mi to trklo :D a nie, neviem, ako som na to prišiel :D proste som pozrel na nápovedu a vidím :D
//a nie, seriál v PG nesledujem, o to je to divnejšie :D pripisujem to tomu, že keď človek pozná nejaké "obrázky" zo seriálu, či už z článkov, či už z profilu seriálu, či už z každotýždenného hľadania posterov, tak časom mu už automaticky začne naskakovať, "čo to asi môže byť" :D
Tak doufám že dnes uhodnuto správně, seriál jsem neviděla, takže jdu juknout.
Být první já vůbec neřeším. Obvykle si na postergame vzpomenu tak ve středu/čtvrtek:D Dnes jsem tady výjimečně už v pondělí a hned jsem věděl, ani jsem si to nemusel jít ověřit:-)
Pokud jste náhodou uvízli na mrtvém bodě a nevíte, do čeho se dát, tak se pusťte do 1. série minulé postergame. Nevím, jak je na tom 3., ale 2. série je o hodně horší.
Ne! Zadal jsem seriál a teď jsem našel ten správný. Někdy se nevyplatí tipovat po první nápovědě :-(
A.R.G.U.S. napsal(a):
Ne! Zadal jsem seriál a teď jsem našel ten správný. Někdy se nevyplatí tipovat po první nápovědě :-(
To se mi stalo minule. Pak jsem jen čtyři dny zoufale tloukla do klávesnice