Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
15. 1. 2015 / 21:52:03 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

to síce hej, ale potom mi príde neopodstatnený komentár typu "Chjo, že já vždycky ten správnej plakát najdu až potom když špatně odpovím :-(", tak keď to nechce mať zle, nech tipuje, až keď si bude viac istý ;D a veru nie, neoplatí sa riskovať, viem o tom svoje ;D prvýkrát, keď som riskol, tak som na to aj doplatil...potom som sa stal "masterom" v PG a počas tohto(stále trvajúceho ;DD) obdobia som riskol možno 2, max. 3 razy a všetko k dobrému výsledku ;) takže nie, takí tí "casual" PGačkári by nemali veľmi riskovať, ak teda sem potom nechcú písať hentaké smutné komentáre...

Kdybych zariskovala u Unforgettable, dala hned po první nápovědě, co mě napadlo a nehledala poster, tak by to dopadlo jinak. Doteď mě to mrzí, protože to byl svého času můj oblíbený. Ta Alova modrá košile... :D Na druhou stranu se vůbec nedivím, že nejčastější špatná byla CSI: NY, protože tam jsem putovala poté, co jsem si myslela, že to není to, co to je :D. Asi si pustím první sérii s mým oblíbeným Roem :D (počínaje druhou mi ho sebrali a už to není ono).

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Dee Dee 81
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
15. 1. 2015 / 22:05:02 (před 9 roky)
off

Vidím, že jsem svým naprosto nevinným povzdechnutím (původně mířeným na to, že nemám procházet postery když už jsem odpověděl) rozpoutal celkem plodnou diskuzi :-D. Jelikož postery pravidelně nesleduji, tak prakticky tipuji pokaždé (i po poslední nápovědě), tudíž se omlouvám inekafemu jestli jsem ho nějak svým příspěvkem podráždil. Opravdu jsem to neměl v úmyslu a příště si to povzdechnutí nechám jen pro sebe a nebudu ho ventilovat zde na foru :-)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
15. 1. 2015 / 22:06:59 (před 9 roky)
off

trochu trollingu nikdy nezaškodí, nie? ;DD

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
15. 1. 2015 / 22:14:22 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

lásko :*

Pst, nemusí to tu každý vedieť :*

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
15. 1. 2015 / 22:28:14 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

Pst, nemusí to tu každý vedieť :*

už to nemôžem ďalej skrývať...this silence is ripping me apart, babe...I just...I...ľúbim ťa, zlatko, strašne moc :*

Nyx
15. 1. 2015 / 22:36:34 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

už to nemôžem ďalej skrývať...this silence is ripping me apart, babe...I just...I...ľúbim ťa, zlatko, strašne moc :*

You have to be kidding me right? :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
15. 1. 2015 / 22:40:07 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

You have to be kidding me right? :D

yep, that's what every man wants to hear when he says "I love you" to woman ;D

no ty si teda...celkom pekný trolling nám tu začal a ty ho utneš hneď po 3 odpovediach?? pche ;D za to by sa hanbil aj tento troll face...

:D

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
15. 1. 2015 / 22:42:24 (před 9 roky)
off

Já každý týden, pokud okamžitě nevím, projíždím plakáty snad milionu seriálů a furt čekám, kdy se mi to projíždění jednou začne vyplácet. :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
inekafe
15. 1. 2015 / 22:47:10 (před 9 roky)
off
Ivy napsal(a):

Já každý týden, pokud okamžitě nevím, projíždím plakáty snad milionu seriálů a furt čekám, kdy se mi to projíždění jednou začne vyplácet. :D

v poslednom čase Fruiko dáva menej známe plagáty, takže "projíždění" často nepomôže ;D ale náhodou mňa to dokáže celkom nakopnúť...niekedy keď už si neviem fakt rady, tak napr. mi pomôže nejaká vec na plagáte, kt. sa zhoduje dajme tomu na viacerých plagátoch toho istého seriálu...a niekedy proste iba ako blesk z jasného neba mi napadne "aha, veď to je vlatne toto" a pritom som seriál nikdy nevidel :DD

Nyx
15. 1. 2015 / 22:53:55 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

yep, that's what every man wants to hear when he says "I love you" to woman ;D

no ty si teda...celkom pekný trolling nám tu začal a ty ho utneš hneď po 3 odpovediach?? pche ;D za to by sa hanbil aj tento troll face...
:D

I'm so sorry man :D Next time my love :D