Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
v poslednom čase Fruiko dáva menej známe plagáty, takže "projíždění" často nepomôže ;D ale náhodou mňa to dokáže celkom nakopnúť...niekedy keď už si neviem fakt rady, tak napr. mi pomôže nejaká vec na plagáte, kt. sa zhoduje dajme tomu na viacerých plagátoch toho istého seriálu...a niekedy proste iba ako blesk z jasného neba mi napadne "aha, veď to je vlatne toto" a pritom som seriál nikdy nevidel :DD
Můžu si každé pondělí půjčit tvůj mozek??? :D
Ivy napsal(a):
Můžu si každé pondělí půjčit tvůj mozek??? :D
be my guest :D v jednom z čarodejníckych dielov v Simpsonovcoch dokázali, že to je možné ;D
Hmm tak to mě teda poster na minulý týden nenapadl, přitom je to jeden z mých oblíbených seriálů.D
mne zase nenapadlo, že tento týždeň by mohol byť poster takto ráno, tak som nekontroloval a do ružovučka sa vyspal :D a poster som teraz otvoril a za 5 sekúnd hotovka :D
Uff mám to, v poslední době mě to nějak začlo bavit :D
Minulý týždeň bol jednoduchý v tom, že už po 2.nápovede tam bolo vidieť logo stanice (čo som si bohužiaľ všimla až v stredu večer, lebo som na PG zabudla :D).
Tento týždeň ako vždy po prvej nápovede netuším :D Ale ono to príde.
Mě asi @inekafe dneska fakt půjčil mozek, protože mám odtipováno :D
Ha haa, jsem trubka, když já se na to od první nápovědy koukala jinak, fantazie zapracovala a k tomu správnému jsem se dopracovala náhodou :D
Od první nápovědy jsem si říkala, jestli to ten seriál je nebo není... Škoda, že jsem nezariskovala...
Andvejka17 napsal(a):
Od první nápovědy jsem si říkala, jestli to ten seriál je nebo není... Škoda, že jsem nezariskovala...
To jsme dvě :) taky jsem si myslela že to není on a on to byl ten seriál.