Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já zase očividně neumím hledat mezi obrázky, protože jsem daný seriál hledala asi před 4 dny a ten poster jsem prostě neviděla! Takže asi tak :D
Tak že by se konečně zase podařilo po dlouhé době po první nápovědě? :D
Tohle kolo mi dalo zabrat. První ani druhá nápověda mi nepomohla. Třetí na první pohled taky ne ale po chvíli jsem zkusil dát vyhledat jeden seriál a byl to on :)
A já husa věděla po první nápovědě co to je, ale nechtělo se mi hledat... :D Tak až po třetí tento týden... :/ :D
už v pondělí jsem si říkala, že tenhle seriál budu určitě znát :-D no jistě, že jo :D jen jsem byla líná se zamyslet, co by to vlastně mohlo být :D
Po první ani druhé nápovědě jsem vůbec netušil, o jaký seriál jde. Ale po třetí jsem ho našel na první pokus a ani nevím jak :)
:D tak v poslednom čase sa mi často stáva, že odpoviem cca 1-2 minúty po zadaní prvej nápovedy a som 3.-4. v poradí, kt. odpovie...True Detective som tipol 8:53:40, t.j. 53 minút a 40 sekúnd po začiatku a bol som druhý?! :D
inekafe napsal(a):
I love your "animation" :D
Pajky napsal(a):
I love your "animation" :D
:D dnes pohodička, dal som to do 20-tich sekúnd a bol som prvý, takže "konečne" :D