Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 2. 2015 / 20:38:58 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

:D dnes pohodička, dal som to do 20-tich sekúnd a bol som prvý, takže "konečne" :D

Já na to poslední týdny pravidelně zapomínám, ale dneska zrovna jsem to věděl hned jak jsem to viděl :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 2. 2015 / 21:30:25 (před 9 roky)
off

Dnes sa mi snáď po prvý krát stalo, že som po prvej nápovede uhádol poster, ktorý som nikdy nevidel a o seriály nikdy ani len nepočul :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
9. 2. 2015 / 21:36:41 (před 9 roky)
off
Silvo911 napsal(a):

Dnes sa mi snáď po prvý krát stalo, že som po prvej nápovede uhádol poster, ktorý som nikdy nevidel a o seriály nikdy ani len nepočul :D

welcome to my world :D today included ;D

//až na to, že názov seriálu už som počul a vedel by som 3 slovami opísať, o čom to je ;D inak by som to zrejme nedal do 20 sekúnd ;DD

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 2. 2015 / 21:37:27
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
9. 2. 2015 / 21:54:01 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

:D dnes pohodička, dal som to do 20-tich sekúnd a bol som prvý, takže "konečne" :D

Tak tos byl ty, kdo mě dneska předběhnul... :( :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
inekafe
9. 2. 2015 / 21:58:31 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak tos byl ty, kdo mě dneska předběhnul... :( :D

oh yeah, and I'm back, the man behind the mask and I'm out of my fuckin' control :D

Tereeeza
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
15. 2. 2015 / 20:30:35 (před 9 roky)
off

Ne prostě, celý týden to nemůžu najít a dneska konečně, to brzo teda :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 2. 2015 / 11:38:39 (před 9 roky)
off

Ako som sa minulý týždeň tešila, keď som to po dlhom hľadaní po prvej nápovede našla.. A dnes si prečítam, že môj tip bol 145. :D Moje nadšenie sa riadne schladilo :D

inekafe
16. 2. 2015 / 11:49:38 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Ako som sa minulý týždeň tešila, keď som to po dlhom hľadaní po prvej nápovede našla.. A dnes si prečítam, že môj tip bol 145. :D Moje nadšenie sa riadne schladilo :D

ale že, nechápem to :D po prvej nápovede až 181 ľudí, wtf? šak o tom seriáli som počul tak 1-2x možno :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 2. 2015 / 11:57:53 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ale že, nechápem to :D po prvej nápovede až 181 ľudí, wtf? šak o tom seriáli som počul tak 1-2x možno :D

:D Asi je to tím tématem seriálu, potažmo i tématem posterů, co si lidi zapamatují, i když o něm jen 1x nebo 2x něco kdesi zaslechnou/přečtou... alespoň takový je můj případ.
Edit: A jak teď na ten poster koukám, tak pak taky hodně pomůže výběr prvního políčka pro nápovědu.

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 2. 2015 / 11:59:19
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 2. 2015 / 12:03:51 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ja to celkom chápem, lebo som sa k tomu posteru dopracovala na googli pomocou slov "red bikini" :D