Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
v pohode, ty môžeš ;D
@Furiant: že? presne to ma zarazilo, teda, ani nie zarazilo, keďže je to v poslednom čase bežné, ale kebyže nekontrolujem takto počas dňa "z nudy" každú hoďku, tak neviem, neviem, aké hrozné miesto by som obsadil ;D
Jak je možný, že to vždycky poznáš? Vždycky a hned ještě k tomu! :D
Nikola9 napsal(a):
Jak je možný, že to vždycky poznáš? Vždycky a hned ještě k tomu! :D
'cause I'm a fuckin' unicorn! :D tentokrát mi to ale chvíľu dalo zabrať, čakal som niečo trochu iné, takže som to našiel cca nejakých 20 minút po začiatku...ja viem, hanba :DD
no ja dúfam, že v nejakej prvej 10-20 by som tento týždeň mohla byť :) moja tajná taktika, ktorú som už dlho nepoužila, sa dnes vyplatila :D
inekafe napsal(a):
'cause I'm a fuckin' unicorn! :D tentokrát mi to ale chvíľu dalo zabrať, čakal som niečo trochu iné, takže som to našiel cca nejakých 20 minút po začiatku...ja viem, hanba :DD
Ale i tak jsi poznal, hnus! :D
inekafe napsal(a):
a ty vieš,že mám na taške nápis "OMG, next life I am a unicorn" =D takže raz budem asi tebou =D
Furiant napsal(a):
Já teda hlavně nečekal, že to vyjde ve 12, když už tam v tomhle kole vyšel Wonderland :D Takže jsem to zjistil později, ale i tak bych teda tady na biskina asi neměl, pár minutek mi to trvalo, než mi to došlo... :D
Jo Wonderland měl jít v 10:00. Asi jsem se překlik. :D
Ach jo. Konečně seriál, který jsem mohla poznat po první nápovědě a já se k tomu dostala až v sobotu večer.
7. som bola, supeeer :) to sa zase dlho nezopakuje :D
Sakra, tak kdo mě předběhl? :)
Já zase ne... :/ To ověřování na googlu stojí čas... :/ :D