Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xbulkoj napsal(a):
Tak dnes som sa na to pozrel 14:50 a ake bolo moje prekvapenie, ked po odtipovany na mna vyskocilo ze som bol prvy.
Nuž... gratulujem. :) Tentokrát som na to bol krátky...
inekafe napsal(a):
Nuž... gratulujem. :) Tentokrát som na to bol krátky...
Budeš holt muset přejít na jiné kafe, který tě víc napruží :D
phoebess napsal(a):
Budeš holt muset přejít na jiné kafe, který tě víc napruží :D
:D Ten se povedl!
IrmaVep napsal(a):
:D Ten se povedl!
V duchu mě to napadlo a řekla jsem si, to prostě musí ven... :D
a já to ve 14:20 vzdal, že už to stejně nedám první :D
Ánoo, dotiahla som to do 30tky, odteraz môžem pokojne spávať :) V porovnaní s 1.kolom, kde som bola 72. a šťastná, keď som tipla po poslednej nápovede, môžem povedať, že som so sebou spokojná :D
nebreč :D :D
Ako fakt? Tretí týždeň po sebe poobede? -_- Načo som v noci dávala budíky? :'( :D
Lill napsal(a):
Ako fakt? Tretí týždeň po sebe poobede? -_- Načo som v noci dávala budíky? :'( :D
Zrejme tam bol preklep s Fruikovej strany a minulý týždeň mal byť o 7hod namiesto 17hod ako bolo, neviem len si to myslím :P
24ron24 napsal(a):
Zrejme tam bol preklep s Fruikovej strany a minulý týždeň mal byť o 7hod namiesto 17hod ako bolo, neviem len si to myslím :P
Frujkov preklep my ass. ;D Síce aj v minulosti toto tvrdil, ale podľa mňa to je jeho východisková výhovorka, keď sa niekto sťažuje. :D