Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
13. 11. 2012 / 22:59:18 (před 12 roky)
off
phoebess napsal(a):

Fruiko & channi: Já odhlasovala a pak jsem zjistila, co to bylo :D

Ale mně osobně by se líbilo, kdyby se tomu, kdo to odhlasoval (ať už dobře, nebo špatně) zobrazil ten plakát celý, to by nešlo? Když ten tip už stejně nemůžeme měnit. :)

Ale to by to pak mohl prozradit dalším :)

What's meant to be, eventually will be.
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
13. 11. 2012 / 23:07:39 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Ale to by to pak mohl prozradit dalším :)

Mnojo... ale co pak moje nervy, když se to nedozvím hnedka? :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
L_u.C_a
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 11. 2012 / 18:05:13 (před 12 roky)
off

Nechápu, jak to už někdo mohl uhodnout /jestli teda někdo uhodl/, ale já v tom nevidím nic, ani po 3 nápovědě :-D /je pravda, že plakáty jdou naprosto mimo mě/

Průďa
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
14. 11. 2012 / 18:28:57 (před 12 roky)
off
L_u.C_a napsal(a):

Nechápu, jak to už někdo mohl uhodnout /jestli teda někdo uhodl/, ale já v tom nevidím nic, ani po 3 nápovědě :-D /je pravda, že plakáty jdou naprosto mimo mě/

Právě že uhodlo relativně dost lidí už po první nápovědě, což jsem vůbec nečekal...

Ale neboj se všemi devíti to snad pak dá každý. :) A i za to jsou připravené trofeje. ;)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 11. 2012 / 18:33:46 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Právě že uhodlo relativně dost lidí už po první nápovědě, což jsem vůbec nečekal...

Ale neboj se všemi devíti to snad pak dá každý. :) A i za to jsou připravené trofeje. ;)

Tomuhle jsem moc nerozuměl. Kredity získá jen první člověk, který správně uhodne, je to tak? A trofej získají všichni, kteří uhádnou správně, i když budou třeba až stodvacátí?

Aby tě sežral velkej pes!
Fruiko
14. 11. 2012 / 18:42:29 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Tomuhle jsem moc nerozuměl. Kredity získá jen první člověk, který správně uhodne, je to tak? A trofej získají všichni, kteří uhádnou správně, i když budou třeba až stodvacátí?

Kredity dostanou všichni, kdo uhodnou. A ti co uhodnou po první nápovědě, dostanou víc, než ty po poslední. Každopádně minimálně každý dostane jeden. :)

Trofeje jsou různé. Od té pro prvního, kdo uhodl, až po trofeje za účast (všechny s různou četností - a první uhodnutí je hned, za účast až po několika kolech).

Ono to bude jasnější po prvním kole...

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 11. 2012 / 18:43:26
L_u.C_a
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 11. 2012 / 19:55:47 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Téda, tak to bych taky nečekala z takového nic, co bylo na tom jednom obrázku :-)

Snad jednou přijde den D, kdy to uhodnu napoprvé :-D To se pak bude oslavovat :)

Průďa
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 11. 2012 / 21:55:29 (před 12 roky)
off
phoebess napsal(a):

A jo, takhle je to myšlený... já blbá (no, potvrzený to mám i tím, že já to neuhodla :D )

Neboj nejsi jediná, kdo to ze začátku taky nepochopil :D myslela jsem, že to budu moct ještě změnit a ono nic .. :)

Gingy
Fruiko
15. 11. 2012 / 20:35:33 (před 12 roky)
off

Koukám, že 4. nápověda to rozsvítila a drtivá většina odpovědí už je správně...

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
15. 11. 2012 / 20:39:37 (před 12 roky)
off

Konečne tam niečo vidím aj ja :D Aj keď aj teraz som ešte schopná sa pomýliť :D

www.supernatural.cinemaview.sk