Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
Frujkov preklep my ass. ;D Síce aj v minulosti toto tvrdil, ale podľa mňa to je jeho východisková výhovorka, keď sa niekto sťažuje. :D
Aj to je možné :DD
24ron24 napsal(a):
Zrejme tam bol preklep s Fruikovej strany a minulý týždeň mal byť o 7hod namiesto 17hod ako bolo, neviem len si to myslím :P
Proč by mělo být 7?
Poslední výskyty:
House of Lies (16. 2. 7:00)
The Vampire Diaries (26. 1. 17:00)
A BTW on někdo sliboval, že to bude jednou ráno, jednou odpoledne a jednou večer?
Fruiko napsal(a):
Proč by mělo být 7?
Poslední výskyty:
House of Lies (16. 2. 7:00)
The Vampire Diaries (26. 1. 17:00)
A BTW on někdo sliboval, že to bude jednou ráno, jednou odpoledne a jednou večer?
Ne není to pravidlo, ale ak si dobre pamätám tak ešte si nedal 3krát za sebou odpoledne, zvykol si dať 2krát, ale 3krát asi nie, neviem až tak do detailov to nesledujem ;) Tak preto som si myslel, že to bol preklep a minule si chcel dať ranný termín, toť vše :P
Tak po delší době hádám a ono to vyjde hned první den :)
Škoda, že se mi to dneska trefilo akorát do odjezdu do práce. Jsem kouknul a hned jsem věděl.
Tak za toho Dva a půl chlapa bych si nejraději nafackovala... Každý díl jsem viděla minimálně 3x a pak nepoznám poster xD
Tak já bych si nafackovala tento týden, celou dobu jsem věděla co to je za plakát, jen to jméno ne a ne na něj přijít. :)
Ten pocit, když za pět minut musíte odcházet, právě jste se podívali na serialzone a víte, od jakého seriálu ten poster je. Ale máte Windows Phone. #runforrestrun :D
Je možné, že plakát v postergame má oříznuté okraje?
ševča napsal(a):
Je možné, že plakát v postergame má oříznuté okraje?
Určitě ne nějak radikálně. Spíš aby se poměrově vlezl.