Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
Je možné, že plakát v postergame má oříznuté okraje?
"Orezané". Pretože plagáty často existujú v milión rôznych verziách. Viac priblížené, menej priblížené, orezané, neorezané, v inom pomere strán, napr. viac "kockový", menej "kockový", if you know what I mean...
Jasně. Mně jde o to, že v současné hádance je nějaký objekt a já našla plakát, který by teoreticky seděl, ale všude má ještě kousek (na běžném monitoru cca 1 cm) pozadí, v zadání ne, tak jestli to tento seriál vylučuje, nebo je možné, že jste to ořízli.
ševča napsal(a):
Jasně. Mně jde o to, že v současné hádance je nějaký objekt a já našla plakát, který by teoreticky seděl, ale všude má ještě kousek (na běžném monitoru cca 1 cm) pozadí, v zadání ne, tak jestli to tento seriál vylučuje, nebo je možné, že jste to ořízli.
Omg, je to ono... :D
Na to se neptám. Navíc ani nemůžeš vědět, který seriál myslím.
ševča napsal(a):
Na to se neptám. Navíc ani nemůžeš vědět, který seriál myslím.
:D Ked budem na ntb, tak ti mozem poslat par prikladov... a myslim, ze ked sa takto pytas, tak urcite myslis ten spravny serial. ;) Ale je zaujimave, ze az teraz pises, v minulosti uz boli vselijake srandicky, takze... ;)
To je možné. Já na postergame chodím ve vlnách. Chvíli jo, pak si na to i 3 měsíce nevzpomenu, tak jsem ty jiné klidně mohla minout.
Dobrý výber minulotýždňového posteru *palec hore* Ešte som ho nevidela, ale veľmi sa mi páči :)
dnes som to musel odtipovat cez mobil, tak dufam ze to mam spravne :D
No teda....až po třetí nápovědě mě trklo...a to teď seriál sleduju :D
hups... mám dobrý seriál, len v zlom roku natočený, lebo až potom čo som klikla na enter doťukol rok... asi mi to neuzná :)