Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Je možné nejak opraviť seriál, ktorý som vybrala? Seriál som uhádla, len s blbým rokom a klikla som skorej ako som si uvedomila rok (nečakala som, že taký existuje aj v inom roku).
Alexiss21 napsal(a):
Je možné nejak opraviť seriál, ktorý som vybrala? Seriál som uhádla, len s blbým rokom a klikla som skorej ako som si uvedomila rok (nečakala som, že taký existuje aj v inom roku).
Bohužiaľ. :) Nabudúce radšej venovať kontrole 10 sekúnd a zbytočne sa neunáhlovať. ;)
může mi někdo poradit kde hledáte ty obrázky plakátů? Já jen vím na FC seriál zone v albech, ale některé jsem tam nenašla...viz minulý týden, nevím kde jinde hledat.
verarenak napsal(a):
může mi někdo poradit kde hledáte ty obrázky plakátů? Já jen vím na FC seriál zone v albech, ale některé jsem tam nenašla...viz minulý týden, nevím kde jinde hledat.
:D Snáď nechceš, aby bol niekde spravený nejaký album a boli vyberané iba plagáty z toho, aby si si to vždy iba prelistovala a našla. :D Plagátov je kooooooopeeeeeeec, v poslednej dobe, keď vychádzajú, tak sa ich snažíme nahadzovať na FB, ale to nezahŕňa staré plagáty, ktorých je milión. Buď treba hľadať cez Google zadaním nejakých kľúčových slov alebo v dobrej databáze - asi najväčšou s najväčším počtom plagátov je TheTVDB. Ale tam si tiež tie plagáty nemôžeš len tak doradu zo všetkých seriálov prehliadať, veď to je nonsens. :D
Alexiss21 napsal(a):
On se tam zobrazil jenom ten se špatným rokem, aspoň v mmém případě teda. :)
Dneska nějaká chyba, ne? V přehledu "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00.", ale po rozkliknutí "aktuální kolo ještě nezačalo..."
Biskin napsal(a):
Dneska nějaká chyba, ne? V přehledu "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00.", ale po rozkliknutí "aktuální kolo ještě nezačalo..."
Ešte si si nezvykol? :D Takáto "chybka" sa tu objaví v priemere tak raz za 2 mesiace. :D Niekedy to bolo aj viackrát do mesiaca, záleží od "šťastia". :D
inekafe napsal(a):
Ešte si si nezvykol? :D Takáto "chybka" sa tu objaví v priemere tak raz za 2 mesiace. :D Niekedy to bolo aj viackrát do mesiaca, záleží od "šťastia". :D
Záleží na tom jestli Fruiko zapomněl připravit nebo ne.
Omg, môžem si v nedeľu o 8 spomenúť na PG? :'D Tento týždeň nejako nedávam :D