Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 2. 2016 / 17:39:22 (před 8 roky)
off

Je možné nejak opraviť seriál, ktorý som vybrala? Seriál som uhádla, len s blbým rokom a klikla som skorej ako som si uvedomila rok (nečakala som, že taký existuje aj v inom roku).

Kia Kaha
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 2. 2016 / 17:49:43 (před 8 roky)
off
Alexiss21 napsal(a):

Je možné nejak opraviť seriál, ktorý som vybrala? Seriál som uhádla, len s blbým rokom a klikla som skorej ako som si uvedomila rok (nečakala som, že taký existuje aj v inom roku).

Bohužiaľ. :) Nabudúce radšej venovať kontrole 10 sekúnd a zbytočne sa neunáhlovať. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 2x | Naposledy: 13. 2. 2016 / 17:50:37
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 2. 2016 / 20:35:18 (před 8 roky)
off

No jo no :D Nevadí :D však čo už narobím :D

Kia Kaha
verarenak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 2. 2016 / 19:05:00 (před 8 roky)
off

může mi někdo poradit kde hledáte ty obrázky plakátů? Já jen vím na FC seriál zone v albech, ale některé jsem tam nenašla...viz minulý týden, nevím kde jinde hledat.

verarenak
inekafe
17. 2. 2016 / 19:13:31 (před 8 roky)
off
verarenak napsal(a):

může mi někdo poradit kde hledáte ty obrázky plakátů? Já jen vím na FC seriál zone v albech, ale některé jsem tam nenašla...viz minulý týden, nevím kde jinde hledat.

:D Snáď nechceš, aby bol niekde spravený nejaký album a boli vyberané iba plagáty z toho, aby si si to vždy iba prelistovala a našla. :D Plagátov je kooooooopeeeeeeec, v poslednej dobe, keď vychádzajú, tak sa ich snažíme nahadzovať na FB, ale to nezahŕňa staré plagáty, ktorých je milión. Buď treba hľadať cez Google zadaním nejakých kľúčových slov alebo v dobrej databáze - asi najväčšou s najväčším počtom plagátov je TheTVDB. Ale tam si tiež tie plagáty nemôžeš len tak doradu zo všetkých seriálov prehliadať, veď to je nonsens. :D

Editováno: 2x | Naposledy: 17. 2. 2016 / 19:15:18
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 2. 2016 / 21:00:40 (před 8 roky)
off
Alexiss21 napsal(a):

On se tam zobrazil jenom ten se špatným rokem, aspoň v mmém případě teda. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
21. 3. 2016 / 07:41:29 (před 8 roky)
off

Dneska nějaká chyba, ne? V přehledu "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00.", ale po rozkliknutí "aktuální kolo ještě nezačalo..."

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 3. 2016 / 07:41:49
inekafe
21. 3. 2016 / 08:15:13 (před 8 roky)
off
Biskin napsal(a):

Dneska nějaká chyba, ne? V přehledu "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00.", ale po rozkliknutí "aktuální kolo ještě nezačalo..."

Ešte si si nezvykol? :D Takáto "chybka" sa tu objaví v priemere tak raz za 2 mesiace. :D Niekedy to bolo aj viackrát do mesiaca, záleží od "šťastia". :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 3. 2016 / 06:34:48 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Ešte si si nezvykol? :D Takáto "chybka" sa tu objaví v priemere tak raz za 2 mesiace. :D Niekedy to bolo aj viackrát do mesiaca, záleží od "šťastia". :D

Záleží na tom jestli Fruiko zapomněl připravit nebo ne.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
3. 4. 2016 / 20:05:55 (před 8 roky)
off

Omg, môžem si v nedeľu o 8 spomenúť na PG? :'D Tento týždeň nejako nedávam :D